torstai 2. helmikuuta 2017

Tiedä oikein tästä tekoturkisliivistä..


Minulla tosiaan näyttää olevan tapana totutella uusiin ja vähän arveluttaviin vaatekappaleisiin säilyttämällä niitä vaatekaapin ovessa. Niin että näen ne, mutta en pue. Näen, puen, otan pois ja ripustan takaisin henkarille. Joku voi päätyä jopa myyntiinkin välillä. Niin kuin tämä feikkiturkisliivi. Myin liiviä vitosella, joku tarjosi neljä, torjuin tarjouksen. Meni hetki ja huomasin, että ilmoitukseni oli facekirpparin siivouksen yhteydessä poistettu. Aioin laittaa ilmoituksen uudelleen mutta sen sijaan puinkin sen ylleni ruusupaidan kaveriksi.

Yhtä aikaa tykkään liivistä ja tunnen sen olevan liikaa. Ehkä vähän lyhyempänä mallina. En kuitenkaan aio vielä luovuttaa. Keväällä aion pukea sen farkkutakin tai nahkarotsin päälle. jeans, vest, shirt, belt, earrings / all thrifted


 


4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kivan näköinen ja ruusupaidastakin tykkään. Minulla vaatii myös usein sitä, että vaate "muhii" kaapissa tai varastossa ennenkuin sitä oikein osaa ruveta vähitellen käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti kirpparilla näkee vaatteessa potentiaalin, mutta ei ole ihan varma. Sitte tarvitaan vain just tuota muhittelua ja sovittelua. =)

   Poista
 2. Ihana valo, metsän toisiinsa kietoutuvat asukit - hyvä fiilis kuvissasi.

  Vaatekierto kuulostaa tutulta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin tuosta aamupäivän lämpimästä valosta. Yritän aika usein etsiä asu- ja yleensäkin kuviini erilaisia valon sävyjä.

   Poista