torstai 9. helmikuuta 2017

Tärkein asusteeni on huivi


Jos minun pitäisi valita asusteista se yksi ja minulle tärkein, olisi se huivi. Niin kesällä kuin talvella. Yleensä kiedon huivin kaulaani tiukasti solmien, tärkeää on että se lämmittää. Aika usein huomaan huivin jääneen kaulaani vielä ulkoa tultuanikin. Eikä ole ollenkaan ihmeellistä, että puen kaksikin huivia päällekkäin, esimerkiksi alle pienen silkkisen ja ylle lämpimän villaisen.

Jos taas pitäisi huiveista valita ne suosikkini, olisivat ne kaikki neljä maatuskahuiviani sekä kaikki (en tiedä montako jo) silkkihuiviani.

Maatuskahuivikokoelmani kasvoi täyteen neljään viime viikolla, kun piipahdimme Merikaarrossa lähetyskirpparilla. Sain vinkin kirpparista jo aikaa sitten. Koska tuonne suunnalle ei muuten ole asiaa, niin ei ole tullut lähdettyä. Piti siis erikseen oikein ottaa asiaksi, pyytää matkaseuraksi naapurin rouva ja tyttärelle pakata mukaan matkaeväät (matka-aikahan oli hurjat puoli tuntia). Olen yllättäen viihtynyt viime aikoina paljon farkuissa. Käytännön ihmisenä se ehkä johtuu siitä, että housujen päälle vetää toppahousut kätsemmin kuin taiteillessa hameiden ja mekkojen kanssa.

Pakkanen on viime päivinä jaksanut pysytellä keskimäärin viidessätoista. Asioille lähtiessäni halusin mukavuutta ja lämpöä. Nämä Kuyichin farkut ovat mukavuusfarkkuni. Ovat ehkä numeroa liian suuret ja lököttävät ja ehkä juuri siksi ne mukavimmatkin. Löysä bootcut-malli mahdollistaa, että housujen alle voi vetää välihousut. Mikään ei ole tylsempää kuin pukea pihalle liian vähän ja sitten palella.
 


beanie hand made by me // jeans / Kuyichi // boots / Ecco // rest thrifted

2 kommenttia:

 1. Mä olen myös huivi-ihminen. Ihmettelen porukkaa, joka tarkenee talvella a) täysin huivitta tai b) löysällä tuubihuivilla - eiväthän ne lämmitä ollenkaan!

  Myös täällä etelässä on ollut tosi kylmä, ja minäkin olen pukeutunut housuihin. Farkkuja minun ei tule pakkasella käytettyä, mutta löysiä ukkohousuja kyllä, joiden alle mahtuu sopivasti kerroksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kans viime kirppiskäynnillä miesten samettihousut, joiden alle mahtuu välihousut. Muutenkin olen innostunut kirppiksillä tutkailemaan housutarjontaa.

   Poista