tiistai 14. helmikuuta 2017

Kettu-rintaneula ja meikin friskaava vaikutus
Tein aleostoksen. Suloisen kettu-rintaneulan Poola Katarynalta. Mielestäni toinen osa viehätystä, kun ostaa pienistä kivijalkaliikkeistä tai tilaa käsityöläisiltä on se, että asiat pakataan todella kauniisti. Ensin on koristeltu laatikko, jonka sisältä löytyy silkkipaperia. Ja vasta huolellisesti silkkipaperiin käärittynä löytyy itse ostos. Se ensimmäinen osa viehätystä on tietysti itse tuote.

Miltä Poola Katarynan paketti näytti, löydät täältä KLIK

Unohtaa ei tietysti saa sitä pientä käsin kirjoitettua tervehdystä, joka aina ilahduttaa yhtä paljon. =) 


Ilahdun aina yhtä paljon, kun keksin taas uuden yhdistelmän vaatekaappini helmistä. Näistä kolmesta vaatekappaleesta ei mikään ole kohdannut toistaan tätä aikaisemmin. Aluksi minulla oli tässä asussa harmaahiirulainen olo, mutta olo koheni kun kampasin hiukset ja laitoin vähän meikkiä. En ole oikein ikinä ollut meikkaajatyyppi ja aamurutiineihini on kuulunut vain kasvovoide. Viime aikoina olen tarttunut meikkivoideputkiloon melkein joka aamu. Pakko se vain on myöntää, että meikkivoide kirkastaa ilmettäni. Olen myös melko pakkomielteinen näppyjen-nyppijä ja olen huomannut, että sormeni pysyvät poissa kasvoilta, kun olen meikannut. 
velvet vest and turtleneck / Holmström Second Hand // vintage skirt from sis-in-law // winter boots / Sievi / huuto.net // kettu-brooch / Poola Kataryna
 

4 kommenttia:

 1. Hauskasti yhteen sopivat asun osat:) Hameessakin on samaa väriä kuin tuossa liivissä. Katsoin tuon kettukorun paketin ja se oli kivasti pakattu. Kyllä kauniisti pakattu ostos tekee hyvän säväyksen ja jos siinä on vielä joku kiva tervehdyskin, niin se on plussaa ihan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös mätsännytkin värit ihan kuin asiaa olisi suunniteltu enemmänkin.

   Ostosten kaunis pakkaaminen kertoo mielestäni myös asiakkaan arvostamisesta sekä itse tuotteen arvostamisesta. Kerran kun ostin erään neuleen ja myyjä pakkasi hartaudella pakettiani niin siinä samalla hän kertoi neuleen hoito-ohjeet. Pakkaaminen kesti, mutta mielestäni oli ihana seurata pikkutarkkaa toimitusta.

   Poista
 2. Ihana mekko! Ja koko kokonaisuus!

  Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi, ja nyt vasta tajusin, että olet Pohjanmaalta. Itsekin tuolta läheltä kotoisin. Nyt blogisi on vieläkin kiinnostavampi! Tykkään tyylistäsi, siinä on särmää ja mielikuvitusta.

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista. Tervetuloa mukaan! =)

   Poista