tiistai 24. tammikuuta 2017

Vuosivillis
Olenko se vain minä, joka elän jonkinlaisessa tammikuun kuplassa ja oikeasti onkin maaliskuu?

Ei ole pakkasta, ei lunta. Tulppaanit vyöryy kauppaan, ei ole pimeää vielä neljältäkään. Iltapäivän valo on lämpimänkeltaista, kun se vielä pitäisi olla kylmänsinistä.

Tottuuko tähän joskus, ettei ole enää talvea. On vain loputon sekoitus marraskuuta ja maaliskuuta. Juuri kun saa kaivettua luistimet esiin, saa ne seuraavana päivänä pakata takaisin kaappiin. 

Mietimme joulun jälkeen, mihin tekisimme seuraavan matkamme. Etelään vai pohjoiseen? Niinpä. Että voi elää hetken oikeaa talvea tai oikeaa kesää, täytyy matkustaa lentäen tai autolla vähintään viisi tuntia. Lapsetkaan eivät oikein tienneet kumpi on parempi. Rannalle vai pulkkamäkeen ja hiihtämään, kun haluaisi molemmat.


Onneksi olemme kuitenkin saaneet nauttia monena päivänä auringosta. Itse ainakin huomaan kääntyväni sisäänpäin pitkän auringottoman jakson aikana, väsyn eikä huvita mikään. Kun taas aurinkoisella säällä olen täynnä tarmoa ja energiaa.

Valoisaa viikkoa! <3


beanie and Benetton knit / Holmström Second Hand // dress / thrifted // boots / Sievi
4 kommenttia:

 1. Minustakin tuntuu, että elettäisin jo pidemmällä keväällä vähäisen lumimäärän ja juurikin niiden tulppaanien takia :D. Mutta toisaalta ei se haittaa, kiva fiilis olla jo keväässä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime päivien aurinko on kyllä ollut ihanaa =)

   Poista
 2. Samankaltaisia ajatuksia täällä etelässäkin. Harmittavan vähälumisilta näyttävät myös pellot siellä. Toivotaan talven vielä piipahtavan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ssattaapi olla, että siellä etelässä on jopa ollut enemmän lunta tänä talvena kuin täällä Pohjanmaalla. Myös toivon lunta ja pakkasta vielä tälle talvelle.

   Poista