sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Sadan variaation hiusmalli
 

Lyhyet-pitkät-lyhyet-pitkät, arvon mikä haluaisin hiusteni pituuden olevan. Olen koko viime vuoden kolmanneksen kasvattanut hiuksiani, mutta perjantaina käydessäni kampaajalla hautasin taas ajatuksen.

Ehkä kampaajan sanat, miten ihailee persoonallisia lyhyitä hiustyylejä. Ehkä se, että en ole ikinä kuullut hiustyyliäni kehuttavan enemmän kuin lyhyinä. Ehkä se, että saan hirveästi lisää itseluottamusta nostaessani otsahiukseni tötterölle ja vetäessäni ylleni vaatteet vähän rock.

Hyvän ja rakentavan keskustelun jälkeen, kampaaja lopulta kevensi hiuksiani roimasti, mutta jätti kuitenkin pituutta. Malli on nyt sellainen, että saan siihen helposti sata erilaista variaatiota suolasuihkeen ja hiusvahan avulla.


6 kommenttia:

 1. Ihan mahtava, sulle kyllä sopii lyhyet hiukset tosi hyvin. Tuo sun leikkaus on juuri sopivasti rock, mutta kuitenkin naisellinen. :)

  Itse kamppailen saman dilemman äärellä. Mun luottokampaaja jää äitiyslomalle ihankohtajustiinsa ja olen vähän jo päättänyt, että antaisin hiusten nyt kasvaa, vaikka tiedänkin lyhyiden hiusten sopivan minulle paremmin kuin pitkien. Kynnys mennä jonkun toisen kampaajan luo lyhyiden hiusten kanssa on korkea! Huomenna mulla on viimeinen aika luottokampaajalle ennen hänen äitiyslomaansa, joten saapa nähdä, mitä sitten loppuviimein päätän. Nyt kun näin tuon sun uuden frisyyrin niin vähän tekisi sitten kuitenkin mieli taas leikata... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin tämän viimeisen leikkaukseni teettämässä uudella kampaajalla ihan vain uusia tuulia hakeakseni. Käynti meni ihan nappiin. =) Sulle kyllä kans sopii tosi hyvin lyhyet hiukset, melkein kävin vetämässä joskus aiemmin sivut lyhyiksi kun sulla malli näytti niin hitsin siistiltä.

   Poista
 2. Lyhyet hiukset sopii sulle kyllä hyvin :).

  VastaaPoista
 3. Itselläni ei ole koskaan ollut oikeasti lyhyttä tukkaa. Lyhyimmillään leukapieleen oleva sotkupolkka kolmikymppisenä... Se oli kiva jos jaksoin sitä laitella, mutta kun yleensä en jaksanut! Kuvittelin olevani Amelietyttö, mutta kyllä se vain on niin, että lyhyeen tukkaan pitää omata erityinen kasvojen luusto, ja muutenkin sopiva tyyli. Välillä tän pitkän kanssa harmittaa kun ei ole syytä päästä kampaajan tuoliin nauttimaan hiusten hipellyksestä, otsis kun hoituu ihan ok keittiösaksillakin...;).

  Olen samaa mieltä, miellän sut selkeästi lyhythiuksisten aateliin. Sulla on persoonallinen ja vaihteleva pukeutumistyykikin; sellainen johon sopii niin vintagemekot kuin rockisti farkkutyttölook.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina ollut superlaiska laittamaan hiuksia. Siksi kyllästyin pitkäänkin, kun se oli joko ponnarilla tai ei, ei mitään variaatioita. En ole ikinä jaksanut häärätä suoristusrautojen tai kihartimien kanssa. Tämä lyhyt on kätsä, ei tarvitse laitteita, toki jotain suihkeita kuitenkin.

   Poista