perjantai 6. tammikuuta 2017

Asusteiden ja poseerauksen vaikutus


Palatakseni edelliseen postaukseeni KLIK. Blogini asukuva-arkistosta löytyy samainen mekko kuvattuna helmikuulla 2016 KLIK. Kuvia vertaillessa voi tosiaankin todeta, mitä saa aikaan asustaminen, että myös poseeraaminen. 

Edellisen postauksen kommenttikentässä Maria ja Tiia mainitsivat vyötärölinjan katoamisen neuletakin helman alle. Helmikuulla mekkosen parina oli lyhyt mokkatakki ja kuten kuvia vertailemalla voi todeta, yläosan pituudella on merkittävä vaikutus. Ehkä jos neuletakki olisi auki, löytyisi samaa keveyttä.

Itse puhuin asustamisen vaikutuksesta, johon yhtyi myös Nasti. Raskaat asusteet ja vahvat poikkilinjat litistävät.

Ei voi olla myöskään kieltäminen, etteikö poseeramistyylillä olisi vaikutus lopputulokseen. Liike tuo keveyttä verrattuna pönötyskuvaan suoraan edestä. (Käsittääkseni olen ihan samankokoinen kuin vuosi sitten vai pitäiskö sittenkin vetää lenkkarit jalkaan jä lähteä lenkille...). 


Käykää ihmeessä kurkkaamassa Marian blogi Undine ja Tiian Palava rakkaus, pikkusydän, jos esimerkiksi pukeutumistyylini yhtään kiinnostaa (löydät samoja elementtejä) sekä Nastin Pujoliivi sityöblogi, siinä vasta taikuri lankojen kanssa. Linkit yllä tekstissä.


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, että blogini on saanut uusia lukijoita :)

      Poista
  2. Tykkään kyllä näistä kummastakin, mutta jos olisi aivan pakko valita jompikumpi, niin sitten se taitaisi olla tuo ruusuhuivilla varustettu. Ruusuhuivithan ne minunkin suosikkeja on:)

    VastaaPoista