keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Täydellinen harmaa college


 
Tunnustuksen aika. Minä - tykkään - trendikkäistä - harmaista - collegepaidoista. Olen aina tykännyt piste. Vai olenko taas myöhässä ja harmaan collarin trendikkyys meni jo.

Mutta että löytää sen täydellisen yksilön, niin siihen voi helposti mennä vaikka kolme vuotta. Aina niissä lukee vaikka jotain amerikkalaisia yliopistoja. Ei sen puoleen, helpommin läpi menisi Harvaartti kuin vaikka Turun yliopisto. Jos paidassa lukisi kotimainen opinahjo, se melkein vaatisi että olisi opiskellut kyseisessä koulussa. 

Entäs muuten vaan hassut tekstit tai sanat tai kaupungit. Laav, Pariis, Nyy Jork, Mai haart is wher mai shört is (tän keksin just itse)? Ei ei ei.

Entäs urheilumerkkien logot? Melkein jo haksahdin kerran siihen pantteriin vai puumaan. Ehkä jos paita olisi ehtaa retroa.

Tosissani vakavasti olen harkinnut kotimaisia Arelan swetaria merkin logolla ja R-collectionia, mutta kääntynyt sitten lopulta kannoiltani tai selaimeltani.

Lopulta paita löytyi tuosta kirkolta ja sieltä Halpiksesta, alerekiltä vielä


Mitäs tykkäätte? Löytyykö omasta kaapistasi harmaa college? 
 


shirt / Reach // jeans / FilippaK / thrifted // shoes / Vagabond // glasses / D&G


6 kommenttia:

 1. Mulla oli monen monta vuotta yksi tosi ihana harmaa kollari, jossa oli nätisti piirusteltuna kaksi isopäistä tyttöä, joista toinen lepuutti isoa päätään sen toisen tytön kädellä. (Ei nyt kuulostaa ollenkaan niin ihanalta, mutta lupaan, että se oli ihana!) Sitten jossain vaiheessa aikuisuuspäissäni ajattelin sen olevan liian lapsellinen ja pistin kiertoon. On kaduttanut!

  Kivan kollarin oot löytänyt, mäkin voisin sortua tuollaiseen. Nätti printti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pelkään tuota, että joskus siivoan kaappejani liian kovalla kädellä ja sitten myöhemmin kaduttaa.

   Mäkin tykkään, että ajaton ja kiva printti.

   Poista
 2. Todella kaunis paita - tuon paidan voisin kuvitella omaankin vaatekaappiini :).

  VastaaPoista
 3. Minulla on täydellinen: ei liian iso eikä pieni, kangas hyvälaatuista eikä logoja näkyvillä. Se ei ollut kovin halpa, mutta jo tähän mennessä on ollut joka euron väärtti. Mutta se on hukassa! Unohdin ilmeisesti yhdellä reissulla sen johonkin. Olen yrittänyt kysellä sen perään, ja voi olla, että saan kollarin käsiini tällä viikolla.

  Hyvä perusvaate on hyvä juttu. Toivottavasti et ole yhtä hajamielinen oman kollarisi kanssa kuin minä olin.

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaakin olla ainoita kaappini perusvaatteita kaiken vuosikymmensekamelskatyylin seassa. =)

   Toivottavasti paitasi löytyy.

   Poista