maanantai 5. joulukuuta 2016

Huivihamsterin rouvahame


Nyt on viimmeisen päälle rouvahame rouvalla yllä. On kumminauhavyötärö, kultanappeja ja pituus soveliaasti alle polven. Rouvvamaisuuden kruunaa perienglantilainen merkki Mark's&Spencer.

Ehkä Mark's&Spencer on nykyisin jo paljon muutakin kuin rouvatyyliä, mutta sellaiseksi minä sen miellän tai mielsin ennen. Siis kun ei meillä ole ällä huudeilla ko. kauppaa niin en kauheasti osaa muuta ajatella. Tämä hame taitaa kuitenkin olla tuotu joskus Englannista eikä vaikka Tampereelta. 

Huivin löysin laatikosta, jossa säilytetään huiveja, joita ei käytetä. Nii-in. Sellainenkin laatikko hamsterilta voi löytyä. Huivi on jäänyt käyttämättä, koska on vähän pieni. Käytän ennemmin isoja huiveja, jotka saa kiepautettua ainakin kaksi kertaa ympäri ja vielä sittenkin solmittua löysästi. Mutta aika kiva punainen väripilkku tästä syntyi, taidan pukea huomennakin.

Tänään on tuntunut koko päivän sunnuntailta. En ole osannut lähteä kauppaankaan, kun on ollut niin pyhäfiilis. Ja huomenna on taas sunnuntai. 
  

 

hat / Holmström Second Hand // skirt / Mark's&Spencer / thrifted // shirt / Part Two / thrifted // boots, cardigan, scarf / also thrifted


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti