perjantai 25. marraskuuta 2016

Ukkotyyli ja viikonlopputurinoitaSiitä onkin aikaa, kun olen kulkenut veljieni tai isäni vanhoissa vaatteissa. Yläasteella ja lukiossa se oli oikeastaan arkea. Nämä housut ovat sellaiset. Täytyy melkein kotona kysyä, kenen neljästä mahdollisesta housut ovat. Samalla kertaa kun otin nämä kotovintiltä, heitin pussiin myös mustat suorat housut. Mustat housut odottavat pientä fixaamista ennen käyttöönottoa, sillä niiden toisen upslaakin ommel oli antanut periksi.
Nämä vihreät housut olivat sellaisenaan valmiit käytettäviksi, juuri oikean kokoiset myös pituudeltaan. Housujen ympärille puin asioita, joita roikkui kaapin ovessa henkarilla siis puolipitoja. Villatakki oli aikamoinen löytö kirpparilta, itsekudottu ja villaa. Napinlävet vain olivat vähän antaneet periksi ja niitä täytyi kursia kokoon että napit pysyvät kiinni.

Se olisi joulunavaus-viikonloppu edessä. En ole vielä tehnyt minkäänlaisia jouluvalmisteluja, mutta virittäytynyt toki tunnelmaan nauttimalla pari tetraa glögiä ja pussillisen pipareita.  Varmaankin tänä viikonloppuna kaivetaan lasten kanssa joulukoristelaatikot esille ja tehdään vähän koristeluja. Joulukorttiasiaakaan en ole kovinkaan paljon myöskään pohtinut. Ajattelin, että lapset saa askarrella sen verran kuin haluavat ja ostan sitten loput kortit kaupasta. Lapset ovat kyllä olleet tosi innokkaita joulukorttipajalla edellisinäkin vuosina, joten niin varmasti tänäkin vuonna.


Joko sinä olet virittänyt jouluvalot ikkunaan tai leiponut tai ehkä tehnyt joulusiivoja?velvet vest, beanie and shirt / Holmström Second Hand // home made cardigan / thrifted // pants / my dad's or brother's old // vintage shoes / from sis-in-law

2 kommenttia:

  1. Mä virittelin pikkuisen jouluvaloja tänään, maltillisia sellaisia. Kaivoin varastosta muitakin joulukoristeita, mutta en vielä asetellut niitä minnekään. Tuntui vähän liian aikaiselta sitten kuitenkin. Piparikausi startattiin meillä jo viime viikolla. Huomenna taidan ostaa ensimmäiset glögit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joitakin tonttuja meilläkin jo kurkistelee hyllyiltä ja pöydiltä. Vähän tekisi mieli hankkia kaksi isoa paperitähteä ikkunoihin, mutta en tiedä maltanko kuitenkaan.

      Poista