perjantai 18. marraskuuta 2016

Kolme punaista asiaaSiis mitä! Sillähän on huulipunaa. Ja kerron salaisuuden, olen käyttänyt huulipunaa nyt ainakin kolme kertaa viikon aikana. Normaalisti käytän huulipunaa kolme kertaa kolmessa vuodessa. Ja vielä oikeasti punaista. Että muuten piristää olemusta, huomasin.

Huulipuna on jotenkin hankala meikkaamisen laji. Se vaatii tietynlaista totuttelua, omiin silmiin totuttelua. Huulipunan kanssa sitä näyttää ihan eriltä kuin ilman. Se suorastaa tulee silmille peiliin katsoessa. Onhan se teknisestikin ihan tosi vaikea käyttää. 

Miksi sitten tartuin yhtäkkiä huulipunapuikkoon ja vielä toisen ja kolmannenkin kerran niin en yhtään tiedä. 
hat and Levi's jeans / Holmström Second Hand // coat / Marimekko / thrifted // scarf / Vila (old) // earrings / Fida 2nd hand shop // shoes / Andiamo
Punainen villakangastakkini on kalleimpia kirppishankintojani ikinä. Se maksoi neljäkymppiä, mutta on Marimekkoa ja ajaton siis hintansa väärti. 

Alan vasta pikkuhiljaa tottua laatikkomallisiin takkeihin tai oikeastaan asia on kääntymässä nyt tyköistuvia vastaan ja laatikkomallisten puolesta. 

Väljänmallisen takin alle mahtuu pukemaan kerroksia eikä mikään paina. Etenkin kiva, että hartiaseudulla on tilaa.

Kolmas punainen asia on nämä korvikset, jotka olen löytänyt Seinäjoen Fidalta. (Siellä on muuten aika mahtavat korvisvalikoimat.) Olin käyttänyt näitä vain kerran aiemmin ja todennut ne liian painaviksi. En tiedä mistä tämäkin johtuu, mutta nyt olen käyttänyt niitä useampanakin päivänä eikä ne paina yhtään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti