keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Ivana Helsingin Puisto-takki on taas ajankohtainen

Ivana Helsingin Puisto-takki on taas ajankohtainen levättyään kesän naulakossa. Takin värimaailma kenties puhuu ennemmin kevään kuin syksyn puolesta, mutta ehkäpä ripaus kirkasta vihreää valkoisella pohjalla on hyväksi pimeneviin päiviin kaiken luonnonläheisen punaisen, harmaan ja lilan seuraksi.

Takissa on jotain ihastuttavaa, jotain sellaista minkä muutkin kuin minä huomaan. "Sulla on kiva takki", olen kuullut.

Niin miksei takki ole käytössä kesällä. No siinä on lämmin tikkivuori.
Viime yönä pakkasta oli ollut jo reilusti. Vielä aamukuudelta elohopea näytti miinus neljää. Eilen vedin iltalenkille lähtiessä ensi kertaa tuulihousujen alle pitkikset. Vaatekaapista saa puuvillaiset ja pellavaiset neuleet tuulettaa ja nostaa talviteloille. Lyhytvartiset villasukat vaihtuvat pitkiin, kumisaappaat talvisaappaisiin.

Aikani säilöttyäni, Puisto-takki nousi viime keväänä toimittamaan välikausitakin virkaa. Tänä syksynä tunsin kuitenkin edelleen potevani akuuttia välikausitakkipulaa. Puisto-takki on ihan jees, mutta kovin lyhyt ja siksi ulkoilutakkina välillä kylmä.

Koska yhä enemmän haluan tehdä kestäviä ja ekologisia ratkaisuja pukeutumiseni suhteen, on takin etsiminen ollut aika hankalaa. Mutta hiphei, tämäkin takinkokoinen kolo sai täytteensä viime viikolla. Prosessista lisää myöhemmin.


jacket / Ivana Helsinki // dress Filippa K // leggings / Gudrun Sjöden /// all 2nd hand // necklace / my grandma's old // bag / Marimekko // shoes / Converse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti