perjantai 16. syyskuuta 2016

Suunnistamaan vai puolukkaan?Niistä valinnoista kun olen kirjoittanut, niin valintaa tein ajankäytön suhteen tälläkin viikolla. Tiistaina olisi ollut iltarastit, mutta mieli teki lähteä rasteja enemmän etsimään puolukoita.Näin oikeastaan mitättömältä kuulostava valinta pisti minut pohtimaan ja punnitsemaan asiaa koko päivän. Onko sopiva liueta viikkoharrastuksesta, josta olen maksanut kausimaksunkin? Mutta lähden kuitenkin metsään, enkös? Ehtisinkö puolukkaan joku toinen päivä? Miltä viikkoni ja perheen menot näyttää?

Lopulta heitin nurkkaan kaikki järkevyyspohdinnat ja päätin lähestyä asiaa miltä-musta-tuntuu-periaatteella. Kumpaan haluat lähteä enemmän puolukkaan vai suunnistamaan? Vastaus oli selkeä, puolukkaan.

Ilta oli aurinkoinen ja lämmin. Sain marjastusseuraksi äitini ja tyttäreni. Hyppäsimme pyörien selkään ja ajoimme tähän ihan lähelle. Puolukkaa löytyikin heti peltotien varrelta, ja maasto oli lapsellekin helppokulkuista.

Evääksi keitin kuumaa kaakaota ja rasiaan kasa välipalakeksejä. Eikä mennyt kuin viisi minuuttia, kun sain vihjeen, että nyt voisi pitää ensimmäisen evästauon KLIK. Niin tuttua. <3


vintage skirt / Finnkarelia // rose knit / Vero Moda / 2nd hand

2 kommenttia:

 1. Hyvaä vaihtoehto se puolukkareissu olikin:) Ja kaunis on muuten puolukanperkaajan asukin, puolukan värejä siinäkin:) Ja näyttäähän tuo sääkin olleen mitä mainioin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä neule saa minut aina hyvälle tuulelle. Ruusut. Ne on mun juttu ja sun myös eikös =)

   Oli ihana sää marjastaa. Lämmin ilta-aurinko ja kuiva maasto. Muutaman litran lisää ajattelin vielä pakastimeemme hakea.

   Poista