perjantai 23. syyskuuta 2016

Rouvapaita ja Ritva Fallan villableiseri
Serkkuni Elina oli shopannut ja toimittanut minulle ja vain minulle pussillisen herkullisen hienoja vaatteita.

Nostelin pussista yksi kerrallaan vaatteen ja huokailin äidilleni, joka sattui olemaan siinä vieressä. Ihana. Miten Elina on osannutkin ostaa. Ja silkkipaita. Kauanko olen etsinyt silkkipaitaa ja vielä sininen, mun lempiväri. Silkkiä, kirjailuja, koristeellisia nappeja. Kaikki mun värejä. Serkkuni todellakin tuntee tyylini.

Tässä vähän sniikpiikkiä leijonankeltaisesta rouvapaidasta.

Kiitos Elina.


Ritva Fallan keittovillableiska on hautunut vintin rekillä melko lailla käyttämättä ja pitkään. Asukuvien ottaminen on siitä kivaa, että ne vahvistaa vaatteiden, joista olen epävarma, sopivuuden minulle.

Tämä bleiseri tuntuu peilistä katsottuna liian isolta ja leveäharteiselta, mutta kameran linssi taas kääntää vaatteen mallin edukseni. Hyvinhän tuo näyttää istuvan.

On myös mahdollista, että kaappiin tiensä löytäneet uudet mutsifarkut ovat löytäneet parin ysäribleiseristä tai toisin päin.

Mutta vihdoin sain tämänkin käyttöön.


shirt / Pola / old finnish design // hat and Levis jeans / Holmström second hand // jacket / Ritva Falla / 2nd hand // oxfords / OIS / 2nd hand // wool scarf / 2nd hand

2 kommenttia:

 1. Tuommoiset "löytöpussit" on kivoja, kun jo valmiiksi on saajalle katsottu sisältö sopivaksi:) Ja tuo ruusuhuivi kyllä kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pussit liikkuu sujuvasti sukulaisten kesken. Vaatetetaan niin lapset kuin aikuiset.

   Ajattele, että kerran jo hukkasin huivin ja oli todellinen mäihä, että sen vielä löysin.

   Poista