maanantai 1. elokuuta 2016

Riskin arvoinen mekko

Pienet virheet eivät monesti haittaa, jos käytetty vaate on muuten mieleiseni. Se mistä en pidä, on että vaatteita tuodaan kirppareille likaisina. On aika epämiellyttävää tutkia kirppispöytää, joiden vaatteissa on ruoka- ja meikkitahroja tai jos vaate tuntuu ja tuoksuu pesemättömältä.

Aika usein edellisen kaltaisin ominaisuuksin täytetyt kirppispöydät saavat käteni nousemaan pystyyn ja siirtymään seuraavaan. 

Mutta sitten on poikkeukset. Heh, aina on poikkeus periaatteissani.Tässä mekossa oli etupuolella valkoisia pieniä tahroja, joista ei voinut päätellä ovatko pysyviä vaalentumia vaiko pestäviä tahroja. Mekko on puuvillaa ja tykkäsin sen rennosta mallista ja indigonsinisestä väristä. Oiva mekko kaiken kaikkiaan ympäri vuoden käytettäväksi.

Otin riskin, kokonaisen euron hintaisen riskin. Ja se kannatti. Tahrat lähtivät pesussa.


dress / Part Two / 2nd hand // necklace / Lindex (old)
4 kommenttia:

 1. Hyvä löytö:) Sopii varmaan monenlaiseen menoon. Ja kuvausympäristö on suorastaan ihana! Olen itsekin ihmetellyt tuota, että vaatteita viedään likaisena kirppikselle... Ja sitten on paljon sellaista ihan risaa, mikä joutaisi roskiin. Tai mihin lumppukierrätykseen ne nyt nykyään pitääkin pistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaustaustana meidän perhosniitty, helppohoitoisempi vaihtoehto nurmikolle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mekossa on kyllä malli ja yksityiskohdat kunnossa. =)

   Poista