maanantai 18. heinäkuuta 2016

Takana neljä päivää karavaanarielämää

Takana muutaman päivän irtiotto kotiarjesta. Ja kuinka hyvää se tekikään. Kiersimme asuntoautolla pienen kierroksen Savossa aina Joroisilla saakka, missä mieheni osallistui triathlonkilpailuun.

Neljän päivän aikana heräsi erilaisia ajatuksia. Ensimmäinen syntyi jo heti menomatkalla, kun tajusin kuinka paljon rentoutuneempi olen jo parin tunnin ajomatkan jälkeen kotoa. Siinä on perää, että lomalle pitää lähteä pois kotoa, niin että kaikki arjen ajatukset ja työt jää sinne kotiin.

Toinen mitä ajattelin oli se, että syön aamulla paljon paremmin reissussa kuin kotona. Syy liittyy paljolti edelliseen, ei ole aikataulua tai tarvetta tarttua mihinkään. Kotona syön pikaiset leivät aamupalaksi ja jo pian yleensä sen santsikahvikupin kanssa lähden tekemään jotain.

Kolmas mikä mietitytti oli se kuinka vähällä pärjää ja miten säästeliäästi reissussa elää. Säästeliäisyydellä tarkoitan nyt esimerkiksi vedenkulutusta. Kun vesivarat ovat asuntoautossa rajalliset, ei sitä turhia tule lotrattua. Vaatteita  minulla oli mukana hyvin rajallisesti, enkä kertaakaan matkan aikana kaivannut ylitsepursuavaa vaatekaappiani. 

Ei sillä, mukava oli taas palata kotiin.

Ensi töikseni eilen illalla perkasin yhden kukkapenkin, huomasin perkaamistarpeen siinä chillatessani oluttuokkonen kädessä. Aamupalaksi söin yhden leivän ja santsikahvikupin kanssa riensin tietokoneelle. Seuraavaksi aion avata vaatekaappini ovet ja pohtia, mitä kivaa sitä laittaisi ylleen.

Mihinkäs sitä seepra raidoistaan.Huikean hienoa alkavaa viikkoa!! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti