perjantai 8. heinäkuuta 2016

Syysvaatteissa keskellä kesääJo toissa päivänä tuntui tuvassa niin vilakalta, että pohdin pitäisikö laittaa takkaan valakia. Eilen ei enää pohdittu vaan poltettiin koppa puita. Kylmä ja kostea ilma on saanut minut pukeutumisessa syysmoodiin. Kesämekot on toistaiseksi unohdettu, ja kaapista on kaivettu farkut ja villatakki.

Jos jotain hyvää niin sain pukea ensi kertaa ylleni joskus juhannuksen korvilla lähetyskirpparilta löytämäni ruusupaitiksen. Ruusupaitoja ei voi olla kaapissa liikaa. Tämä on ehkä jo minun kolmas, eikä tosiaankaan viimeinen. Tykkään pukeutumisessa slaavilaisesta vivahteestä - ruusuista, väreistä ja kirjailuista, jota tämäkin paita edustaa.

Mutta toivottavasti lämmin sää meitä vielä hellii. Kasvihuoneessa tomaatit (no okei vasta kukat) tarvitsisivat kipeästi lämpöä ja aurinkoa. Kurkutkin ovat juuri päässeet hedelmän tuottamisessa vauhtiin. Haaveilenpa jo mustikkametsään pääsystäkin. Epäilen, ettei meidän metsissä vielä ole marjat kypsiä, mutta nopeasti ne kypsyisivät auringon voimalla. Mansikkamaalla on jo paljon raakileita, sade ja kylmä saa ne herkästi homehtumaan. Aurinkoa tarvitaan siis sinnekin.


P.S. Ou mai gaad, onks mun tukka oikeesti noin harmaa!


(jeans, shirt, shoes, cardigan / all 2nd hand)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti