perjantai 22. heinäkuuta 2016

Maassa on voimaa
Hameessa olikin sivuilla taskut. Taskujen sijainnin perusteella hameen koristenapitus kulkeekin vähän sivulla eikä edessä, kuten vaatetta alkukesästä käytin KLIK. Tuntui ensin vähän hassulta pyörittää hameen vyötärö 45 astetta vasemmalle, mutta kyllä tähän tottuu.

Vaikka ei kai sillä lopulta ole merkitystä tämän mallisessa hameessa, miten napitus kulkee. Ehkä siirrän nappilistan seuraavaksi kulkemaan selkäpuolelle.

Kasvulaatikkoni suorastaan pursuvat elinvoimaa. Perustavana ajatuksena voimahan on vain hyvä. Ongelmia alkaa syntyä, kun en malta poistaa laatikoista edellisvuosina niihin siementäneitä kukan alkuja.

Kehäkukka on yksi niistä. Keväällä ne ovat vielä hentoisia ja harmittomia alkuja, mutta kesän mittaan voimistuvat ja ottavat tilaa, peittävät alleen porkkanat ja persiljat.

Papujen väleistä kasvava sininen kukka oli myös niin kaunis, etten ole sitä malttanut nyppäistä pois. Harmittaa, etten muista kukan nimeä. Se tuli viime kesänä kylvämästäni kukkasiemensekoituksesta.

Sama runsauden "ongelma" jatkuu myös kukkapenkeissäni. Olisi totisesti aika ottaa lapio käteen ja jakaa taimia pienempiin osiin, nyppiä ja nyhtää kovalla kädellä. Jakamalla taimet, onnistuisin edullisesti myös laajentamaan kukkapenkkejäni. Asia, jota olen suunnitellut ties kuinka pitkään.


2 kommenttia:

  1. Eipä sitä hevillä raski poistaa kun näyttää kivasti kasvavan:) Tuo hameesi on tosiaan sellainen, että sitä voi hyvin pitää eri tavoin, vaikka mielialan tai vaatetuksen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehäkukkaa riittää, vaikka alkukesästä sentäs jotain maltoin nyppiä pois. =)

      Poista