torstai 16. kesäkuuta 2016

Valkoiset Polan kesäsammarit


Kyllä se niin vain on, että viihdyn parhaiten korkeavyötäröisissä housuissa. Ihan jo sekin puhuu korkean vyötärön puolesta, että malli pysyy ylläni ilman ikävää ylöspäin nyppimistä. Mahtavaa on myös, että housu istuu myös takaa eikä lökötä tylsästi. Minulle parhaiten istuvat housut on tehty 80-90-luvuilla ja tietysti tuolloin oli myös laatu kohdillaan.

Näitä Polan sammareita jouduin ihan pikkuriikkisen muokkaamaan ennen käyttöönottoa. Vyötärö oli himppusen verran liian pieni. Helpotusta  hengittämiseen tuovat muutamat sentit sain poistamalla vyötärön molemmin puolin olleet lyhyet kuminauhat.

Hienot kotimaiset PTA:n korkeavyötäröiset kesähousut löytyy myös Palava rakkaus, pikkusydän- blogista. Käykäähän kurkkaamassa KLIK.


Vaatesäilytykseni on tullut pisteeseen, mikä tarkoittaa ettei yhtä ainoaa vaatekappaletta pysty enää sijoittamaan. Mitäs nyt? Olen vannonut, että pidän vaateharrastukseni kaappitilani rajoittamassa määrässä. Tähän asti olen selvinnyt karsimalla kaapistani kirpparille vaatekappaleita, jotka ovat jääneet käyttämättä. Nyt on vain sellainen tilanne, etten raaskisi kovinkaan monesta luopua.

Mennäkö kaappikaupoille vai pysyäkö poissa kirppareilta?


pants / Pola / Holmström Second Hand // shirt and bag / 2nd hand // cardigan / Lindex // shoes (old)4 kommenttia:

 1. Hyvin passaavat päällesi, samoin edellisen postauksen housut näyttävät mukavilta päällä. Oman täydellisen housumallin löytäminen on kyllä tyystin kesken..varmaan ne legginssit sujahtaa sen vuoksi helpommin jalkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut keskusteluissa naisten kanssa, että kaikilla tuntuu olevan sama ongelma löytää istuvia housuja, vartalotyypistä riippumatta.

   Poista
 2. Mahtavat housut, ja joo, istuvuus on hyvin samankaltainen kuin niissa mun PTA:n housuissa. :) Ah, korkeavyötäröiset housut on parasta!

  Liittyen vaatemäärän hallitsemiseen: mulla toimii vain ja ainoastaan se systeemi, että jos ostan jotain uutta, mun pitää luopua jostain vanhasta. Yleensä mietin jo valmiiksi kirpparilla ollessani, mikä se vaate on, josta aion luopua. Tuskallista se usein on, ja satunnaisesti (lue: liian usein viime aikoina) se jää myös tekemättä, että se siitä toimivuudesta sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei nuo systeemit taida oikein toimia.. Mä olen jo kallistumaan päin hankkimaan lisää henkaritilaa. Siskosi blogista napattu putkiviritysidea houkuttaisi juuri nyt. :)

   Poista