tiistai 7. kesäkuuta 2016

Raparperihame
Vielä viime viikon puolivälissä sai kulkea näin kepeästi. Ei ajatustakaan neuleille tai sukkahousuille. Toista se on nyt, kun iltarutiineihin on saanut lisätä kukkapurkkien nostamisen sisälle turvaan hallalta ja laitoinpa aamulla takkaankin valakian, kun niin vit.. siis vilutti. Toissa yönä lämpötila oli tainnut käydä pakkasella, ja papujen herkät versot olivat ottaneet vähän nokkiinsa. Onneksi vielä ehtii kylvää papuja ja oikeastaan mitä vaan kasvimaalle, jos halla tekee pahojaan.

Hame on löytö Holmströmmiltä, kotiompelijan tuotos ja varmaankin puuvillaa. Pituus ja värimaailma ihan kymppi. Jälleen kerran rakkautta ensisilmäyksellä. Kuvat puhukoon puolestaan.


4 kommenttia:

 1. Katselin tuota hametta Holmströmillä monta kertaa, mutta ajattelin, että jonkun muun hame se kuitenkin on. Hauskaa, että sinun!

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostohetkellä liikkeessä ollut toinen asiakas olisi myös ollut kiinnostunut hameesta. Kiinnostusta herättävä vaatekappale siis. =)

   Poista
 2. Raparperihame, nimi sopii hameelle hyvin. Kun nuo kuvat on noin hauskasti otettu, voisi ajatella, ettei hameella koskaan muuta nimeä ole ollutkaan:) Ja talvitakki päällä täälläkin metsässä tänään käveltiin:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raparperihame oli aluksi vain postaukseni "työnimi", mutta en sitä sitten lopulta en halunnut muuksi muuttaakaan. Taitaa olla ensimmäinen vaatteeni, jolla on nimi =)

   Poista