tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ne piti olla puutarhakengätTarvitsin kotioloihin helposti jalkaan vedettävät ns. puutarhakengät. Löysinkin sellaiset kenkäkaupan alelaarista roimalla alennuksella. Se vaan, että enhän minä nyt näitä malta puutarhahommiin ottaa. Liian nätit ja kivat.

Edelleen siis vailla puutarhakenkiä.

Varhaista lajiketta oleva pioniini ehti jo kukkia. Hädin tuskin ehdin ihastelemaan sen kukintaa. Tänä vuonna kasvi kasvatti ainakin viisi kukkavartta, enemmän kuin koskaan aikaisemmin! Puutarhassani on aika monta alkukesän kukkijaa, mikä aiheuttaa joka kesä tunteen kesän kulumisesta liian nopeaa. Pitäisi ehdottomasti hankkia lisää keski- ja loppukesän kukkijoita ihan vain rauhoittamaan omaa mieltä ja kertomaan, että onhan sitä kesää vielä rutkasti jäljellä.socks / gift // shoes / Vagabond // jeans / Levis / Holmström Second Hand // shirt and cardigan / 2nd hand

2 kommenttia:

  1. Tuo mitä sanoit loppukesän kukkijoiden hankkimisesta on hyvä idea. Mulla jo juhannuksen lähestyminen tekee sen, että rupeaa miettimään, että päivät alkaa lyhetä kohta... ja kumminkin kesähän on vasta aluillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama aikakäsitys taitaa olla aika monella, että juhannus taittaa kesän kohti syksyä.

      Poista