tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kesävaatteiden ykkösetKesäiset suosikkihousuni olen yllättäen ostanut perisuomalaisilta markkinoilta. Housut taitavat olla jo pari-kolme vuotta vanhat, mutta ihmeen hyvin ovat kestäneet. Ehkä vähän jäi kaivelemaan, etten silloin ostanut toista samanlaista mutta vain eriväristä paria.Toiseksi kesäsuosikikseni on noussut kuvan neuletakki (kirpparilta). Olen oikeastaan käyttänyt sitä tauotta viimeisen kuukauden. Neule tuntuu käteen ihan pellavaiselta ja näyttääkin siltä, mutta pesulappu kertoikin materiaalin olevan kaikkea muuta kuin pellavaa. Mutta ei se haittaa, neule on kuitenkin miellyttävä käyttää, eikä hiosta yhtään. Pesuakin kestää oikein hyvin.

Indiskan paita oli kirpparilla vähän jo nuhjuisen näköinen, mutta alle kahden euron hinta ja luottamus siihen, että kunnon pesussa se valkenee, sai minut vaatteeseen tarttumaan. Ja valkenihan se. Olen aina silloin tällöin sovitellut tällaisia hippipaitoja, mutta ne eivät syystä tai toisesta ole sopineet. Yleensä liian iso kaula-aukko tai liian tiukat hihan suut. Tämä toimi istuvuutensakin puolesta.

Kun kaivelin edelliseen postaukseen vanhoja asukuvia, törmäsin moneen kivaan kesävaatteeseen, jotka löytyvät vaatekaappini kätköistä. Toivottavasti kesäkelit jatkuu, että ehdin tuulettaa ihan jokaisen kesäkauden mekkoni, toppini ja hameeni.2 kommenttia:

  1. Ihania! Kaunis varsinkin tuo toppi. Mainio kirpislöytö kerrassaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis on myös minun mielestäni ja sopii monenlaiseen käyttöön mallinsa puolesta.

      Poista