maanantai 9. toukokuuta 2016

Viime aikoina 9.5.16


1. Kurkun ja tomaatin taimet ovat päässeet uusiin multiin ja suurempiin purkkeihin. Olen siirtänyt ne myös ulkovarastoon, vielä kun muistaisin käydä ne siellä kastelemassa. Siemenpusseja penkoessani, vastaan tuli vielä krassia, daalioita ja vesimelonia. Pitihän niitäkin vielä laittaa tulemaan, katsotaan ehtiikö. Ainakin siemenet ovat hyvin lähteneet itämään.

2. Voi kaunis kesähuoneemme, miten vähälle käytölle oletkaan jäänyt.

3. Vuohenputki on päässyt ajatuksen tasolta lautaselle asti. Iso plussa siitä. 

4. Mitäs sinne instaan runoilinkaan. ...onpa hyvä, että on luvattu pitkä poutajakso. Ehdin haravoimaan koko niityn kuloheinästä... Jep, eipä tullut mieleeni, että pitkä poutajakso räjäyttää niityn sellaiseen kasvuun, että puolet jää haravoimatta.

5. Mistä lie tuli idea tehdä kesähuoneen eteen pieni tiililaatoitus, ja niin kuin projekteissani aina, kierrätysmateriaaleilla (lue: mitä markilta löytyy) mennään.

6. Farkkutakkikelit toivottavasti jatkuu tästä elokuulle saakka. Eikös uusin ennuste kuulu, että tulee tavallista lämpimämpi kesä. Mitä sitten tarkoittaakaan tavallinen, onko se +15C vai +20C?

7. Omaan surkean suuntavaiston, enkä siksi uskalla yksin kovin syvälle metsään. Lähdin mukaan aikuisten suunnistuskouluun.

8. Jos jostain niin siitä olen ylpeä, että lähdin kokeilemaan traktorihommia kotitilallani. Tässä vähän sarkaa, jota äestin. Äitienpäivänä olin mukana kylvämässä.

9. Onko Eskimo-jätski pienentynyt vai tikku pidentynyt? Pöh.-----------------------------------


10. Blogi on ollut tavallista hiljaisempi. Siihen on syy, jota en yrityksistä huolimatta ole saanut tänne kirjoitettua. Se on läheisen poismeno. Kun on yksi vähemmän.

Kun keittiönpöydällä oleva juuri lahjaksi saatu ulkomaan tuliainen muuttuukin yhtäkkiä muistoesineeksi. Ei sitä oikein voi käsittää.

Muokattu 10.5.


4 kommenttia:

 1. Otan osaa suruusi. Voimia. <3

  Mukavaa kuitenkin, että päiviisi on kuulunut kylvöhommia ja pihatöitä. Keväinen puutarhapuuhastelu on kumman terapeuttista hommaa. Ja samaa mieltä olen eskimopuikosta: se on pienentynyt merkittävästi. Huijausta, sanon ma! Suunnistuskoulu kuulostaa mahtavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Suunnistuskoulu on tosiaan ollut ihan huippu. Viime tiistaisilla iltarasteilla sai kädestä pitäen opastusta kompassin käyttöön ja kartanlukuun.

   Poista