perjantai 20. toukokuuta 2016

Second hand Camilla Norrbackia

Ennen kuin ja toivottavasti säät tästä lämpenevät sortsikeleiksi, heitetään ilmoille vielä kuukausi sitten Holmströmiltä löytämäni villakangastakki. Tai en minä sitä löytänyt, kauppias takin minulle esitteli ja se oli sitten siinä ja kassan kautta kotia.

Takki on materiaaliltaan talvista mallia ohuempaa ja kevyempää villasekoitetta (80% virgin wool, 20% polyamide) ja sopii talvikäyttöä paremmin kevät- tai syystakiksi. Itse rakastuin ensin takin väriin ja sitten taskuihin. Taskut on sijoitettu tavallista alemmas ja kädet suorastaan lepäävät niissä. Voisiko olla, että Camilla Norrback on asian suunnitellutkin näin. Taskut ovat myös valtaisan suuret, niin suuret että hukkasin yksi päivä kameran linssinsuojan taskun syövereihin.

Takki on malliltaan laatikkomaisen väljä ja suora, erilainen mihin olen tottunut. Mutta juuri tuo leikkaus tekee siitä mukavan rennon käyttää. Takki toimii myös täydellisen hyvin eri mallisten hameiden ja mekkojen kanssa.

Melkein harmittaa, että säähän on luvattu muutosta lämpimämpään ja joudun nostamaan takin odottamaan syksyä.


----------------------------------Jos et tunne Camilla Norrbackia, voit lukea hänestä lisää täältä KLIK. Norrback on syntyisin suomalainen ja Pietarsaaresta, asui Ruotsissa. Mutta mitä hän nyt tekee tai missä asuu, sitä en tiedä. Oman mallistonsa julkaisun hän on lopettanut jokunen vuosi sitten, muistan että joku pop up-loppuunmyynti oli myös Vaasassa. Harmi sinänsä, sillä olen aina pitänyt hänen töistään.


4 kommenttia:

 1. Ihana takki! Sävy on kaunis ja takin malli näyttää juuri sellaiselta mihin olisi mukava kääriytyä :) Kivasti olet yhdistellyt klassisempaa ja rennompaa tyyliä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Takki mihin olisi mukava kääriytyä" Ei paremmmin voisi ilmaista =)

   Poista
 2. Rennonoloinen takki; voisin kuvitella, että on kiva vetäistä päälle monenlaiseen menoon. Ja muuten, ihanat nämä tämän jutun kuvat kaikenkaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se johtuu tuosta takista. Mukava olla, niin tulee kivoja kuvia =)

   Poista