maanantai 23. toukokuuta 2016

Raparperipiirakka ananas-porkkana-kookospohjalla





Tällä kertaa hain piirakkareseptiä, jonka raaka-aineet tekisivät leivonnaisesta ruokaisan ja mehevän. Toivoin myös, että reseptissä rasvana käytettäisiin öljyä.


Raparperipiirakka

3 munaa
1 dl rypsiöljyä
2,5 dl fariinisokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
4 pientä porkkanaa
1 dl kookoshiutaleita
1 prk ananasmurskaa
raparperia pilkottuna

Paista 200 asteisen uunin alaosassa noin 45 min.

Hauduta kannussa vihreää teetä, asettele kaikki tarvittava tarjottimelle ja lähde ulos nauttimaan piirakasta, koivuntuoksusta, pääskysten lennosta - kesästä.



VINKKI! Kokeile perinteisen maitopohjaisen vaniljakastikkeen sijaan kasvipohjaista. Esim. Oatlylla on huikean hyvä ja koostumukseltaan täyteläinen kaurapohjainen vaniljakastike.

Alkuperäinen resepti täältä KLIK.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti