tiistai 24. toukokuuta 2016

Huiveista ja asukuva kahden vuoden takaa

Tuubihuivi / Vila // päähine / Muka va / finnish design

Jotkut asiat on ja pysyy niin kuin tämä ruutu-tuubihuivi. En oikein varmasti muista, mutta arvelisin sen löytäneen tiensä huivikoriini kolmisen kesää sitten. Olen käyttänyt sitä joka kesä niin paljon, että syksyllä olen jo ollut heittämässä huivia kirpparille menevään pussiin. Toisin sanoen käyttänyt kyllästymiseen asti. Silti kaivan kevään tullen huivin yhä uudelleen ja uudelleen kaapin perältä vain todetakseni sen aina yhtä mukavaksi ja sopivaksi ihan jokaisen takkini kanssa.

Minulla on varmasti toistakymmentä erilaista huivia, mutta näytän sekä kesällä että talvella jumittavani aina samoissa. Kesällä tämä ruutuhuivi ja talvella musta maatuskahuivi (kuva alla).


Hahaa, kuva melkein kahden vuoden takaa =)

Fiksu jos olisin, kippaisin kaapista sen korillisen huiveja yli laidan, mutta sitten kuitenkaan en osaa luopua, ja jopa ostan vuosittain aina pari huivia lisää odottamaan.


-------------------------------


Miten on, pystytkö sinä heittämään lukumäärän, montako huivia kaapistasi löytyy? Entä tuleeko niitä käytettyä?


8 kommenttia:

 1. Tämä nyt kyllä osui ja upposi.. Huiveja löytyy ihan liikaa, mutta itse käytän huiveja ympäri vuoden, koska olo on vaan niin alaston ja kylmä ilman huivia kaulassa. Pitäisi kyllä käydä huivilaatikko läpi.

  Tuo musta ruusuhuivi on kyllä hieno. Haluaisin juuri tuollaisen mustan, minulla on kyllä valkoinen ja vihreä, mutta musta olisi niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama, että palelen jos ei ole huivia kaulassa. Huivi myös jollain tapaa viimeistelee oman pukeutumiseni.

   Ruusuhuivini on kirppislöytö ja kulkenut mukanani jo kymmenen vuotta. Kerran sen jo hukkasinkin, mutta onneksi löytyi.

   Poista
 2. Sama täällä. "Kyllähän kaappiin aina huivi mahtuu". Omistan useita kymmeniä, itse tehtyjä, ostettuja, lahjaksi ja tuliaisiksi saatuja. Käytän noin neljää vuodessa, juhlapäivät mukaan luettuina noin kahdeksaa eri. Mutta luopuminen on vaikeaa, kauniita ovat. Ja jos vaik sattuisi tarvitsemaan.. Ja lasten pukuleikeissä toki on hyvä ollakin tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat kyllä tykänneet huiveistani, mutta minä taas en ole niin tykännyt, että huivit ovat päätyneet leikkeihin. Ei nyt muuten, mutta se koirankarvojen määrä huiveissa leikin jälkeen. :)

   Poista
 3. Köhöm, näin neulojana huiveja on kertynyt aikamoinen määrä. On myös ihan kauapsta ostettuja. Käytän huiveja joka päivä mutta kyllähän se valinta usein kohdistuu niihin tiettyihin suosikkeihin. Jos veikkaisin lukumäärää niin kaapissani on ehkä noin 30-40 huivia joista ehkä puolet on aktiivisemmin käytössä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetehtyjä ei tietysti lasketa. Niitä saa olla vaikka kaapit pullollaan. =) Kolmisenkymmentä taitaa olla minun huivilukuni, joista ehkä neljä on aktiivisesti käytössä. Loput vain harvoin, jos ollenkaan.

   Poista
 4. En osaa sanoa montako löytyy, mutta paljon niitä on. Ja kuitenkin käytössä on aina ne muutamat samat... Olen tullut kirppareilta ostelleeksi sillkihuiveja, pikkurahalla kyllä, mutta ei niitäkään pitäisi ostaa enää yhtään lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppisten silkkihuivit ovat myös minun heikkouteni. Ei kai sitä voi jättää, jos hintaa on esimerkiksi euron. =)

   Poista