sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Epäkäytännölliset retrosaappaatShoppasin omasta kirpparipussistani nämä saappaat. Yhtään en tiedä, mikä voisi olla kenkien alkuperämaa tai valmistusvuosi. Itse olen ostanut ne Adam ja Ewa-kirpparilta Vaasasta vuosia sitten, aika tarkalleen kahdeksan vuotta sitten. Kengät lojuivat käyttämättöminä pitkään ennen kuin vedin ne ensi kertaa jalkaani. Samaisella ensi kerralla totesin, että saappaiden sisällä olevat kenkien jalkaanvetoa avittavat lenkit hiertävät sukkiksiin rumat nypyt jo lyhyen käytön jälkeen. Samasta syystä kengät ovat sitten jääneetkin käyttämättä.

Kengät päätyivät kirppispussiin ja ovat siellä olleetkin vain paria käyttökertaa lukuun ottamatta jo vaikka kuinka pitkään. On pari käynyt muutamaan otteeseen kirpparillakin, mutta kukaan ei kenkiä ole sitten ostanut.

Tykkään kenkien mallista ja väristä ihan hirmuisesti. Istuvat ne jalkaankin tosi hyvin. En vain tiedä, koska kenkiä käyttäisin sukkahoususopimattomuudesta johtuen. Ainoa ajankohta olisi kesä KLIK.

Ehkä sen voi lukea joksikin merkiksi, että kengät kulkevat aina vaan mukanani, vaikkakin ovat vähällä käytöllä ja myytävänäkin olleet. Uskon, etteivät saappaat enää kirppispussiin päädykään, vaan nostan ne sitten vaikka eteisen hyllyn päälle koristeeksi.

Kuulumme yhteen, minä ja epäkäytännölliset konjakinväriset retrosaappaat.


jacket / Lindex (old) // scarf / Vila (old) // dress, bag and boots / all second hand // headwear / Muka va / finnish design

4 kommenttia:

 1. Leikkaa lenkit pois ja liimaa paikka päälle (itseliimautuvaa nailonpaikkaa?). Mikään ei oe kurjempaa kuin sukkahousujen rikkoontuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Jotain kengille täytyy ehkä keksiä, että saan ne kunnolla käyttöön.

   Poista
 2. Hyvännäköiset saappaat ja voisivat sopia monenlaiseen asuun. On hauska huomata, että toisetkin tekee tuota samaa, että vie kirpparille ja lopulta kuitenkin säilyttää sen epäkäytännöllisen, mutta muuten niin kivan vaatteen tai kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on, että ensi laittaa kirpparipussiin ja puolen vuoden päästä kaivaa takaisin kaappiin. =) Joskus sitä ihan ilahtuu, että "tälläinenkin mulla oli".

   Poista