maanantai 11. huhtikuuta 2016

Wanted: paitapuseroita
Mitä kaipaan juuri nyt vaatekaappini täytteeksi on erilaiset paitapuserot. Miksei ihan perussinisiäkin, kunhan ovat hyvin istuvia, mutta eri toten kuoseja ja yksityiskohtia. Siinäkin on vissi ero, että toimistosinisten pitää olla hyvin istuvia, mutta kuosisekamelskaisilla ei ole niin väliä, kunhan ovat suurin piirtein omankokoisia. Tässäkin paidassa on taas liian lyhyet hihat, mutta ei se haittaa, kun paita on muuten niin kiva.

Paitapuserot haluan juuri nyt koristella ruseteilla, joita voin sitoa huiveista ja silkkinauhoista. Tämä samettinauha on peruja ala-asteajoiltani. Se koristi noin 8-vuotiaan Kaisun kaulaa farkkupaidan kanssa koulun kevät- tai joulujuhlassa. Jotkut asiat sitä vain säästää. =) 

Inspiraation ruseteihin paitapuseroiden kanssa löysin instagramista puolalaiselta neitokaiselta @olanagel. Ihastuttavia kuvia hänellä kaiken kaikkiaan.6 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo samettinauha - näyttää tosi hauskalta. :)

  (Ja vähän off topic: paitapusero on minusta yksi kiinnostavimmista vaatesanoista. Molemmat tarkoittavat erikseen yläosaa, mutta yhdessä toisenlaista yläosaa. Hassu yhdyssana.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin hakea kangaskaupasta lisää nauhoja, ainakin mustaa leveää silkkinauhaa, miksei sinistä, punaista ja vihreääkin =)

   Paitapusero on muuten omassa sanavarastossani aika uusi sana. Aikaisemmin puhuin vain kauluspaidoista.

   Poista
 2. Minusta tuo on oikein kiva yhdistelmä. Siinä on jotain menneitten aikojen tunnelmaa kun vielä kuvauspaikkakin luo sitä tunnetta. Paitis on malliltaan kaunis ja tuo nauha sopii siihen hyvin. On niistä lyhyistä hihoista hyötyäkin, sillä ei tarvi joka välissä yritää niitä nostella ylemmäs:) Mullahan hihat tuppaa olemaan liian pitkiä ja varmaan siksikin paitisten pitäminen on jäänyt kovin vähiin, vaikka niitä välillä olen ostellut kirppareilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain unelmoida paitiksista tarpeeksi pitkillä hihoilla. Yleensä liian lyhyet tai juuri ja juuri sopivat. =)

   Poista
 3. Hassua, sun tyyli-innostukset menee samaa rataa mun kanssa :) Ensin ihastuin niihin Jokapoika-paitoihin ja nyt olen käyttänyt koko talven vaan paitapuseroita töissä. Tykkään! Vielä en vapaa-ajalla osaa olla paitapuserossa, mutta sekin on mietinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itse liikkua blogimaailmassa just siksi, että täältä löytää pukeutumisen hengenheimolaisia. =)

   Poista