maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viikkosiivous Poola Katarynan kissamekossaKannustin viime viikolla tarttumaan kaapissa vaatteisiin, jotka syystä tai toisesta jäävät käyttämättä. Minulla on jäänyt käyttämättä mm. tämä Poola Katarynan kissamekko. Syystä että pelkään sotkevani sen ja ehkä myös siksi, että olen säästellyt vaatetta parempia tilaisuuksia varten. Jaa-a, paremmat tilaisuudet, mitä ne on? Minun paremmat tilaisuudet ovat nykyään niitä, kun lähden ruokakauppaan.

Rohkeasti siis vain mekko päälle arkeen. Asensin mekossa keittiön 40 cm leveään kaappiin pari koria (on muuten aika ahdasta ja hermoja kiristävää änkeä itsensä ja akkuporakone noin kapeaan tilaan). Tein myös viikkosiivouksen mekossa. Keittiöhommissa käytän essua muutenkin, joten siltä osin sotkemiselta suojaus oli varmistettu.

Mekko toimi aivan hyvin arjessa, enkä onnistunut vispipuuroa vispatessakaan itseäni sotkemaan. Erityisplussaa päivääni siitä, että peilistä vilkaistessa tulee kiva fiilis, kun päällä on verkkareiden sijaan jotain nättiä.

Hyväksi ja toimivaksi todettu, myönnetään status arkikäyttövaate.


Poola Katarynalla näyttäisi nyt olevan ale. Kissumekko valkoisena olisi kyllä myös aika ihana... KLIKdress (finnish design) / Poola Kataryna // home made cardigan / 2nd hand // working boots (finnish design) / Sievi


2 kommenttia:

  1. Ahaa, sinäkin käytät essua. Niin teen minäkin:) Ja tuo, että ne menot on lähinnä ruokakauppareissua, niin kovin tutulta kuulostaa sekin. Ja se on niin totta, että tulee tosiaan itselle kivempi fiilis, kun on jotain nättiä yllä, vaikka touhut olisikin arkiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina essu päällä keittiöhommissa. Se on tapa, jonka olen omaksunut vasta viime vuosina, mutta nyt en enää osaisi keittiössä mitään hommia aloittaakaan ilman essua. =)

      Poista