tiistai 22. maaliskuuta 2016

Paluu lukioaikaiseen tyyliini 90-luvun lopulle

Ylioppilaskirjoitusten alkamisen kunniaksi, heitin kehiin vaateparren jonkalaisessa viihdyin hyvin pitkälti 2000-luvun vaihteessa. Käytin todella paljon kauluspaitoja yhdistettynä neuleisiin. Vaatekappaleet ovat vaihtuneet toisiksi, mutta pukeutumisen perusajatus on pysynyt samana. Silloin lainailin vaatteita perheenjäseniltäni ja aloittelin kirppistelijän uraani. Nyt kokoan vaatteeni kirppareilta, mutta luuhaan myös mieheni kaapilla, eritoten urheiluvaatteita lainaillen.

En tiedä, miksi neule-kauluspaita yhdistelmä on jäänyt minulta ihan kokonaan viime vuosina käyttämättä. Voisiko johtua siitä, että lukio- ja opiskeluaikoina tein koulumatkani pyörällä, ja silloin oli tärkeää pukeutua kerrostetun lämpimästi. Autoillen siistiin sisätyöhön mennessä, villapaita paitapuseron päällä saattaisi olla liikaa. Neuletakki puseron kanssa on vielä ok, sillä se sopii paremmin lämmönsäätelyyn.

Jos mietin, miten olisin tämän saman asukokonaisuuden 17 vuotiaana koonnut, olisi se mennyt jotenkin näin. Duffeli äidiltä, neule isän tai äidin kaapista, paita isän tai veljien kaapista ja housut vähän fiiliksen mukaan. Yritän miettiä, millaisia housuja olen tuolloin käyttänyt, mutta en muista kuin veljen vanhat vaaleat farkut ja jotain suoria housuja kotivintin kätköistä. Kait minulla ihan omiakin vaatteita oli, eivät vain ole jääneet mieleen. =)

Miten sinä pukeuduit 90-luvun lopulla?coat, pullover and shirt / 2nd hand // jeans / Lindex // shoes / Vagabond2 kommenttia:

  1. Enpä muuten muista, mutta vanhoja valokuvia katsomalla se kyllä selviäisi. Mutta sitten siihen sinun Oloblogit-lehdessä olleeseen juttuusi. Ostinpa tänään lehden ihan mielenkiinnosta. Sinun juttusi oli kyllä hieno kokonaisuus ja mietin, että tyylikäs olet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että lehden ostit ja vielä blogini innoittamana. Ja kiitos =)

      Poista