tiistai 8. maaliskuuta 2016

HyppäsinTein sen ja hyppäsin. Jäljelle jäi avustavan toimittajan työni paikallislehdessä, mistä olen tavattoman ylpeä, sekä valoisa tulevaisuus shiatsuterapeuttina. Bloginkin lukijamäärät näyttävät ylöspäin, sekin lämmittää. Mielessäni siintää ajatus monialayrittäjänä. En sanoisi kuitenkaan olevani alanvaihtaja, vaan pidän silmät auki myös koulutustani vastaaviin töihin, miksen liittäisi sitä osaksi yrittäjyyttä.

Olo on tavattoman kevyt, tiedän tehneeni oikean ratkaisun. Olen ymmärtänyt, että haluan jollain tapaa työskennellä ihmisten parissa. Toimittajan hommissa olen suuresti nauttinut, kun olen päässyt erilaisiin tilaisuuksiin ja tutustunut uusiin ihmisiin. Yhtä lailla shiatsukoulutus on tuonut elämääni uusia tuttavuuksia opiskelutovereiden muodossa ja toivottavasti vielä lisää valmistuttuani asiakassuhteina.

Kun olen kertonut kylillä kulkiessa shiatsuopinnoistani, on moni innostunut ja jonkinlainen pieni asiakaskuntakin alkaa olla jo valmiina. Eikö mahtavaa? Eilen sain meilin, että futon-patja shiatsuhoitoja varten on valmis toimitettavaksi. On aika hitsin hienoa, kun unelmat konkretisoituu.


Ehkä kuitenkin parasta oli eilen, kun vanhempi tyttäreni koulusta saavuttuaan kertoi, kuinka kiva on kun olen kotona hänen tullessa koulusta. <3


6 kommenttia:

 1. Kyllä mä muistan miten ihana oli tulla koulusta kotiin kun äiti oli kotona <3 (jakoi aamupostia). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä lailla lämpimät muistot omasta lapsuudesta. <3

   Poista
 2. Onnea sun uusille unelmille. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana nimi blogillasi. Käväisinkin heti vierailulla. Mahtavia second hand- löytöjä oletkin tehnyt. =)

   Poista