tiistai 23. helmikuuta 2016

Ysäri pikkureppu


Tässä se nyt on. Aikaisemmin hehkuttamani "Prada"- reppu. Olisin niin halunnut uskoa, että reppu on aito. Että voisin liittyä heihin, jotka löytävät Ilmari Tapiovaaraa roskalavoilta tai Chanelin huiveja kirpparilta. Mutta ei. Ei ollut Pradalle tunnusomaista vuorta, ei tietynmerkkisiä vetskareita eikä numerointilappusta ommeltuna vuoreen.

Mikä sitten olisi todennäköisyys, että löytäisi aitoa Pradaa kirpparilta. Nii-in aika minimaalinen.

En erityisesti metsästä kirppareilta merkkejä, vaan laatua ja näppäriä yksityiskohtia, eikä tämä reppu tee poikkeusta aarteenetsintäperiaatteilleni. Reppu on vahvaa ja laadukasta nahkaa, se on nätisti kulunut ja repun sulkemismekanismi on huippu.

Olen arjessani enemmän epäluuloinen ja varovainen kulkija kuin laukku auki - nappaa tästä mitä haluat kulkija. Siksi en mieluusti kuljeta arvotavaroita repussa, ovat liian helposti pitkäkyntisten saatavilla. Tämän repun kanssa uskaltaudun kulkemaan jo vähän turvallisemmin. Arvotavarat löytyvät vetskarin takaa, joka suojataan vielä taittamalla vetskariosio suppuun olkahihnojen avulla. Mun mieleistä suunnittelua.

Sen verran kun Prada- reppuja googlettelin, arvelen mallin osuvan jonnekin 90-luvulle. Silloin näjemmä tehtiin vielä laadukkaita kopioita.2 kommenttia:

  1. Tosi kivanoloinen näppärä reppu! :) Vaikka ei olisikaan aito, niin pääasia, että miellyttää omaa silmää. :) Itsekin tykkään Suomessa ollessa kierrellä kirppareissa, koska uskon, että vieläkin sieltä voi tehdä löytöjä! :) Pari laukkua olen ostanut, sellaisia ns. vintage-laukkuja, jotka ei ole mikään tunnettu merkki, mutta sitäkin ihanempia -ainakin omasta mielestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin välillä mietin, että vaikka kirpparit ovat olleet "muotia" jo hyvän tovin niin aina vaan tekee hienoja löytöjä pikkurahalla. Samalla "ihania omasta mielestä" -periaatteella omatkin löytöni kotiutan. =)

      Poista