keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Vitosen mokkatakki


Hello! Tyylibloggaaja on herännyt pakkaskoomasta ja iloitsee sään lämpenemisestä ja päivän pitenemisestä.

Ei sillä ettenkö olisi pakkasjaksolla pukeutunut ihan samaan tyyliin kuin muutenkin. Olen vain kuorruttanut kaiken topalla ja untuvalla ja töihin päästyäni kuoriutunut perhosen lailla kotelostani. Enemmänkin pakkasjakso vaikutti mahdollisuuksiin asukuvien ottamisessa. Pakkasen pudottua viiden asteen hujakoilla, uskaltaa taas astua ulos kameran kanssa. Ei jäädy sormet eikä nenä loista kirkkaanpunaisena.

-----------------------------------------------------


Viimeisin kirpparilöytöni on Vilan musta mokkatakki ja se pääsi käyttöön sekä pariksi viininpunaiselle vintagemekolleni. Aivan näin kevyesti ei tietenkään vielä pysty pukeutumaan mutta takki menee nyt kevyenä jakkuna, jonka päälle voi kotoa lähtiessä heittää villakangastakin. Mokkatakissa on parasta sen pehmeys ja täydellinen istuvuus. Myös takin pituus on tismalleen oikea, alareunan asettuessa juuri sopivasti vyötärölle.

Samalla kirppisreissulla kun löysin mokkatakin, mukaani tarttui myös Pradan musta pieni nahkareppu. No okei, ei se taida aito olla. Mutta on laukku niin vahvaa nahkaa ja laadukkaan oloinen, ettei minua haittaa sen aitous tai aitouden puute. Oikeastaan voisin joskus tehdä minirepusta ja sen erinomaisuudesta oman postauksensa. Siitä löytyy nimittäin yksi ylitse muiden ratkaisu ajatellen reppua käsilaukkuna ja arvotavaroiden säilytyspaikkana.


jacket / Vila / 2nd hand // vintage dress / Kaisu Heikkilä / Fida // hat / Holmström Second Hand // shoes / Andiamo 
// earrings / 2nd hand / Fida

2 kommenttia:

  1. Hyvä löytö ja hyvännäköinen yhdistelmä kaikenkaikkiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans takista hurjasti ja uskon, että se saa paljon käyttöpäiviä kesän koittaessa.

      Poista