lauantai 13. helmikuuta 2016

Mekkokaappi Oloblogit-lehdessä osa 1

Kuvat Lainekuva
Yllätys oli melkoinen, kun minua kysyttiin viime vuoden puolella Oloblogit-lehteen. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta, kun pikkuinen blogini huomioitiin niiden kaikkien tuhansien tyyliblogien joukosta. Saanen olla hitusen ylpeä aikaansaannoksistani.

Oloblogit lehteen bloggaaja tekee itse jutun, joka sisältää kuvat ja tekstin. Kuville kriteerinä oli tietysti teknisesti tarpeeksi korkea laatu, että ne soveltuvat painettuun lehteen. Toisena kriteerinä oli, että kuvat soveltuvat lehden teemaan. Kuvien ei tarvinnut olla uusia ja blogissa julkaisemattomia, vaan myös vanhat jo julkaistut kävivät. Itse juttuun sai halutessaan ottaa mukaan yhteistyökumppaneita tai tuoda esille hyviä juttuja, palveluja tai tuotteita.

Itse keksin kysyä mukaan laihialaista Lainekuvaa ja Jarkko onneksi heti innostui asiasta, kun sen hänelle esittelin. Yhtä lailla, kun lehtijuttu tehtiin näkyvyyttä vastaan, samaan tapaan sovimme Jarkon kanssa eli tässä tapauksessa bloginäkyvyyttä vastaan.

Juttu on nyt siis julkaistu uusimmassa Oloblogit-lehdessä, joka löytyy lehtipisteistä. Meillä oli aika hauska kuvauspäivä. Kerron siitä vielä myöhemmin kera uusien kuvien.

Laihialaaset tietysti käyvät lukemassa jutun kaupassa, mutta ulkopaikkakuntalaiset voivat sitten ihan vaikka ostaakin lehden.


6 kommenttia:

 1. Mähän oon siis henkisesti laihialaanen. Tuleekohan kirjastoon tuo lehti...?

  Hienoja kuvia kuin suoraan, niin, lehdestä. ;)

  s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hienoa, että löytyy sekä laihialaasia että henkisesti laihialaasia =) En osaa kyllä nyt sanoa, kuuluuko lehti kirjastojen valikoimaan.

   Kiitos.

   Poista
 2. Näin kuvat eilen livenä, siis lehdessä, hyvin olivat sun näköisiä :) Hienoa Kaisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans, että saimme vangittua kuviin omanlaiseni tunnelman. =)

   Poista