torstai 18. helmikuuta 2016

Antaisinko mahdollisuuden legginseille?


Hameen helmanpituus on minulla asettunut tiukasti polveen tai sen alle. Kaikki tätä lyhyemmät mekot ja hameet ovat jääneet melkeinpä käyttämättä sitten viime kevään. Olen tässä pohdiskellut, että kääntäisinkö kelkkani legginsien suhteen. Tähän mennessä olen nähnyt ne vain välihousuina lämmitämässä kylmimmillä talvikeleillä. Mutta voisiko tuo parjaamani pari olla ratkaisu ja avainsana, jolla saan lyhyet helmat taas käyttööni? 

Jos unohtaisi perusmustat ja lähtisi heti rohkeasti liikkeelle valitsemalla kuviota. Niinkuin vaikka tämän villaisen parin Uhanalta KLIK?


1 kommentti:

  1. Minä en ole osannut leggingsejä käyttää, vaikka niitä joskus olen kokeeksi ostanutkin. Muitten päällä ne näyttää hyvältä kyllä. Tuo sinun asusi muuten on sellainen, että minäkin tykkäisin.

    VastaaPoista