tiistai 5. tammikuuta 2016

Oma tyyli vuonna 2015 osa 2

Ensimmäinen mitä itselleni tästä toisesta vuoden 2015 puoliskosta ja sen asukuvista tulee mieleen on the tukka.

Heti, kun säät taas lämpenee eikä pipolla ole muuta virkaa kuin olla asusteena, palaan takaisin rokkitukkaan.

Toinen asia mitä tuli mieleeni oli, että en oikeasti tarvitsisi enää yhtään vaatetta. Ihan jos siksikään en, että kaikella sillä mitä kaapistani löytyy on vielä satoja erilaisia mahdollisuuksia tulla asustettua ja yhdistettyä. (Mietti hän ja suunniteli siinä samassa seuraavaa kirpparireissuaan.) Ei tämä harrastus taida ikinä tulla valmiiksi.

Tulevasta vuodesta arvelen, että se tuo lisää suomalaista suunnittelua vaatekaappiini. Kirppareilta toivon löytäväni taas jotain uutta, outoa ja ihmeellistä.

2 kommenttia:

 1. Tässä näkee kuinka erilaisia kokonaisuuksia voi eri päivinä olla. Mielenkiintoisia yhdistelmiä syntyy niistä mitä kaapissa on, kun osaa yhdistellä. Vaikka tykkään menneitten vuosikymmenten vaatteista, niin tykkään kovasti tuostakin kuvasta, jossa sulla on hattu, nahkatakki ja farkut. Totesit, ettei sun tarvitsisi enää ostaa vaatteita ja se pätee minuunkin. Silti siellä kirpparilla tulee yhtenään käytyä ja usein jotain löytyykin. Tosin onhan niitä vaatteita sitten poiskinpäin välillä lähtenyt; eihän kaappiin muuten uuttakaan mahtuisi:) Ne minun ostokset on monesti sellaisia, että "sitä jotain" niissä on, mutta se käytännöllisyyskin sitten usein puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, että annan vaatteita myös eteenpäin. Nyt vaan alkaa olla tilanne, ettei malttaisi luopua enää mistään. Käytännön ongelmiakin vaatemäärä aiheuttaa. Kaappini alkaa olla täynnä. Osa on jo nyt vaaterekillä ja kesävaatteita vaatepusseihin pakattuna komeron perillä.

   Vaikea kuitenkaan ajatella, että pystyisin pysymään poissa kirppareilta.

   Poista