maanantai 4. tammikuuta 2016

Oma tyyli vuonna 2015 osa 1Muisteloja mitä tuli viime vuonna puettua päälle. Kuvat ovat aikajärjestetyksessä vuoden ensimmäiseltä puoliskolta. Merkittävin tekijä näyttäisi olevan hiusten lyheneminen kuukausi kuukaudelta. Outo tuo tammikuinen kuva kun hiukset ovat vielä niin pitkät, että ne sai ponnarille.

Kaikki asukokonaisuudet näyttävät omiin silmiini sellaisilta, että voisin pukea ne uudelleen. Ja kaikki nuo vaatteet löytyvät edelleen kaapistanikin. Siitä olen iloinen, että olen pukenut näin paljon värejä sekä sekoittanut ja kerrostanut erilaisia juttuja.

Olen monesti miettinyt millä tyyliäni voisi kuvata, enkä oikein vieläkään ole sitä keksinyt. Joskus olen ajatellut, että minun pitäisi oppia hankkimaan vaatteita niin että ne mätsäis keskenään yhteen. Nyt kun katson näitä kuvia niin ehkä minulla on joku alitajunnasta pulppuava vaatteiden mätsäystaito vaikka vaatteeni ovatkin eri aikakausilta, eri tyylejä ja monen värisiä.

Jatketaan vuoden 2015 tyylimuisteloiden kakkososalla seuraavassa postauksessa.


4 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatekappaleiden yhdistelyjä! Nuo keltaiset metsäneläimillä kuvioidut leggingsit ovat tosi mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi Garoliina. Legginsit on itseasiassa sukkahousut ja suomalaisen Mary A. Jalavan käsialaa. Jalavalta löytyy muistaakseni kyllä myös legginsejä.

   Kiva kun kävit kommentoimassa. Kävinkin jo blogissasi vastavierailulla. Onnea blogitaipaleesi alkuun! =)

   Poista
 2. Ehkä sinäkin olet sellainen tunnelmapukeutuja:) Tarkoitan sellaista, että joku väri tai vaatetyyli ei kenties käy juuri tänään, mutta huomenna juuri se voikin olla ok. Itse olen joskus miettinyt tuota, että minun olisi syytä miettiä tarkemmin ostaessa sitä, että miten vaatteet sopivat yhteen. Mutta toisaalta juuri erilaisista osistahan syntyy mielenkiintoista. Nämä sinun yhdistelmätkin ovat kukin hyvin erilaisia ja sehän on juuri mielenkiintoista ja vaatii sitä yhdistelytaitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmapukeutuja. Se on ihan totta. Välillä huvittaa olla enemmän rock ja toisinaan tyttömäinen välillä taas vaikka ihan näkymätön.

   Poista