keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Vaarinhousut

Kun suunnistan Tampereelle työmatkalle, on aikatauluni usein aika tiukka. Olen useammankin kerran kävellyt Super Mukava -liikkeen ohi ja kokenut houkutusta astua sisään. Yleensä olen silloin jo ollut matkalla rautatieasemalle ja kotiin eikä aikaa piipahtamiseen ole ollut.

Pari viikkoa sitten minulla vihdoin oli mahdollisuus pysähtyä liikkeeseen. Jo ennenkuin astuin sisään kauppaan, ihastelin näyteikkunalla olevaa vainio.seitsosen villakangashametta. KLIK Hameessa oli vahva vintagehenki ja näin jo silmissäni, kuinka  yhdistäisin hameen lyhyen kaarroke-kirjoneuleen kanssa. Hameen pituuskin oli sopiva, polviin asti. Lopulta mukaani sovituskoppiin päätyi näyteikkunan hame ja saman merkin mustat vaarinhousut sekä vaarinhousut villakankaisina. Kaikki istuivat tosi hyvin ja tykkäsin tosi paljon näiden jokaisen tuotteen leikkauksesta. Erityisplussan minulta saa aina korkeasta vyötäröstä.

Olisin mielelläni ostanut kaikki kolme sovittamaani alaosaa mutta valinta oli tehtävä. Valinta oli oikeastaan aika helppo niin paljon ihastuin jo ensisovittamalla mustiin vaarinhousuihin.


-----------------------------------------
pants / vainio.seitsonen 
shirt / Holmström Second Hand
 

4 kommenttia:

 1. Piti tulla tänne blogiinkin hehkuttamaan - siis ihan mahtava asu! Hienot housut, ja tuo paita on ihan täydellinen. Mieletön kaulus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on jo hetken odottanut kaapissa sitä oikeaa alaosaa. Nyt se löysi parinsa näistä housuista. Samaa mieltä tuosta kauluksesta, mieletön. =)

   Poista
 2. Minäkin tykkäsin hameesta; katsoin äsken:) Mutta tuo sinun puserosihan on myös tosi kaunis ja sopii housujen kanssa oikein hyvin. Korkeavyötäröisyys on plussaa, minullakin. Onneksi ne matalat vyötäröt ovat jo vähän saaneet muitakin vaihtoehtoja seurakseen. Matalavyötäröiset housut ei todellakaan joka kropalle sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa ollut tyytyväinen, että farkkuosastolle on tullut matalien vyötäröiden lisäksi paljon normaali- ja korkeavyötäröisiä malleja.

   Poista