tiistai 22. joulukuuta 2015

Pukeuduin päivällisille

Asukuvia reilun viikon takaa, kun olimme kummieni luona syömässä. Minulla on loppujen lopuksi aika harvoin tilaisuuksia pukeutua vähän paremmin. Oli hauska pohtia asukokonaisuus hattua ja takkia myöten. Toisaalta arkipukeutumiseni saattaa usein olla hyvinkin lähellä juhlapukeutumistani. Mikä siis erottaa minulla arjen ja juhlan? Sukkahousut. Arkena käytän paksuja sukkiksia, juhlissa ohuita. Heh.Minun on jotenkin vaikea katsoa näitä kuvia. Se johtuu tuosta tukasta. Oma hiusvärini puskee alta ja latvoissa on rippeet viimeisimmästä värjäyksestäni loppukesältä. Ja minä siis värjäsin hiukseni tummemmaksi kuin oma värini. Hiusvärit ovat hiuksiini katalia. Niistä kuluu tumma pigmentti ja jäljelle keltaisen ruskea sävy. Ajattelin nyt kuitenkin kärsiä värin kanssa pari leikkausväliä eli pari kuukautta ja sitten hiuksissani on oma luonnollinen hiusvärini. Lyhyen hiusmallin hyviä puolia.

--------------------

Jos seuraat minua instagramissa (@raksanruusu), olet ehkä nähnyt välähdyksiä jouluneule-proggiksestani. Sain neuleen eilen valmiiksi, juuri ennen joulua. Huomenna olisi tarkoitus esitellä tuo verta, hikeä ja kyyneliä vaatinut perse-edellä-puuhun metodilla tehty kätteni jälki tänne blogin puolelle. Mutta hieno siitä tuli.---------------------------------------------
dress, fur coat and hat / Holmström Second Hand
boots / Caprice


4 kommenttia:

 1. Hei! Ajauduin blogiisi sattumalta Blogipolun kautta ja jumituin saman tien pitkäksi aikaa selaamaan vanhoja postauksia. Mahdottoman mielenkiintoinen tyyli :) Kiitos illan piristyksestä, palaan varmasti takaisinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa! Kiitos tosi paljon kommentistasi. Tästä sain taas potkua jatkaa blogin kirjoittamista. =)

   Poista
 2. Tuo sinun mekkosi on tosi kaunis! Onko se crimpleneä vai jotain muuta? Sekin minua kiinnostaa, että onko siinä lyhyet vai pitkät hihat? Onko se ollut sinulla kauankin, vaiko oletko äskettäin löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekossa ei ole materiaalilappuja kiinni mutta arvelisin mekon olevan tekokuitua. En crimpleneä oikein hyvin tunne mutta eikös sekin ole polyesteriä?

   Mekko on hihaton ja ollut minulla ehkä vuoden verran. Olen käyttänyt sitä säästeliäästi, koska siinä tuntuu jo ajan tekemä hauraus.

   Poista