perjantai 11. joulukuuta 2015

Keltaisen ja harmaan liitto

Pari postausta sitten taisinkin mainita, etten ole kauheasti antanut ajatuksia pukeutumiselle viime aikoina. Voi olla, ettei se blogissani niin näy. Suhteessa postausteni määrään, aika moni niistä kuitenkin on asupostauksia. No kuitenkin. Olen taas ryhdistäytynyt ja luonut silmäni vaatekaapin hyllyillä muuallekin kuin kohtaan farkut ja neuleet.

knit, shirt, coat, boots / all 2nd hand // skirt / Marc O'Polo

Nyt täytyy kyllä heti perua vähän tuota ryhdistäytymistä. En ole vielä ryhdistäytynyt niin paljon, että jaksaisin miettiä edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet. Vaatekerta tulee valittua aamulla ja kiireessä. Ehkä yhdistettynä, hetken pukeutumattomuus ja vaatteiden valinta kiireessä aamulla, luo yllättäviäkin yhdistelmiä. En ole aikaisemmin tajunnut, että harmaan paidan voi yhdistää samanvärisen hameen kanssa tai että harmaa sopii näin hienosti keltaisen kanssa.4 kommenttia:

 1. Ihana ja innostava tämä sun blogis, alan kyllä seuraamaan <3 T.Noora

  VastaaPoista
 2. Minusta keltainen ja harmaa sopii hyvin yhteen. Neuletakkisi on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ollut aiemmin hoksannut kuinka hyvin keltainen ja harmaa sopii yhteen. Oikeastaan keltainen ja harmaa jo itsessään ovat värejä, joita en niinkään käytä. Neuletakki on jo jonkun aikaa minulla ollut. Siitä putosi nappi parisen vuotta sitten. Sain napin ommeltua vasta nyt syksyllä ja neule pääsi taas käyttöön, niinkuin uutena. =)

   Poista