keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulunkeltainen myssyTaidan olla aika monessa asiassa vastavoima tai vastarannankiiski. Kun muutama päivä sitten katselin kanssakulkijoistani muodostuvaa harmaata massaa, ajattelin että väriä, nyt täytyy lisätä väriä omaan vaatetukseeni. Helppo ja edullinen asuste, jolla saa potkua pukeutumiseen on pipo.


beanie / Holmström Second Hand // scarf / VeroModa // coat / 2nd hand from sis-in-law Karin // knit / Fida // skirt / Finnkarelia / 2nd hand // socks / H&M // shoes / 2nd hand from sis-in-law Tuire 
Olen uskollisesti kulkenut jo pitkälle viime talven ja nyt tämän koko syksyn New York Yankees -pipossani. Asioita ei pidä käyttää kyllästymiseen asti, että niistä voi iloita myöhempinäkin vuosina. Siksi lähdin Holmströmille katsastamaan, minkälainen myssytarjonta siellä olisi ja olihan siellä.

Ihastuin punaiseen, sinivalkoraidalliseen, yhteen hippihenkiseen mutta valitsin lopulta tämän pääsiäisen joulunkeltaisen myssyn.

Minulla taitaa värit mennä jotenkin sykleissä. Syksymmällä se oli vihreä, nyt katseeni on siirtynyt keltaiseen. Eikö sellaista ole kuin väriterapia. Mitähän se kertoisi minusta ja keltaisesta kaudestani.

Mikä on sinun värisi juuri nyt?


3 kommenttia:

 1. Muistan keltaisen kauteni muutaman vuoden takaa! Sitä ennen oli sininen, punainen ja yhtäkkiä rakastuin pinkkiin, jota olen aina inhonnut. Pinkki kausi on kestänyt jo yllättävän pitkään. Mutta ihan uusin, ja ehkä yllättävin hurahdukseni on ollut mustavalkoinen. Mustavalkoista kukonaskelta, palloa tai raitaa, ai että se tuntuu nyt raikkaalta kaikkien kirkkaiden värien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pitänyt aina keltaista ja vihreää itselleni sopimattomina väreinä mutta niin vaan nekin värit on nyt otettu haltuun. Pinkkiä ei taida löytyä yhtään minun vaatekaapistani ellei sitten vispipuuroon vivahtavaa lasketa pinkiksi. En kyllä osaa ajatella mustavalkoistakaan itselleni mutta varmasti sekin kausi vielä tulee.

   P.S.Holmstörmillä taisi olla kukonaskel-neuletakki, kun viime viikolla siellä pyrähdin. Oli hitsin hieno, jonkun itse kutoma. =)

   Poista
  2. Ooh, koskahan ehtisin käydä katsomassa?

   Poista