tiistai 15. joulukuuta 2015

Epäröinti ja rohkeusTilaan Positiivarien Ajatusten aamiaista. Joka aamu meiliini tupsahtaa uusi mietelause. Eilen se oli Tabermannia. Lause on oikeastaan minulle jo ennestään tuttu, olen sen lukenut Tabermannin runokirjasta. Mukava, että se tuli taas vastaan.Epäröinnin kynnyksellä
kysy kuinka paljon rohkeutta
uskallat tänään jättää käyttämättä?

-Tommi Tabermann-


********************************************Puolen päivän aikaan sain tekstiviestin, joka sisälsi haasteen. Oli punnittava omaa rohkeutta. Uskallanko jättää tänään rohkeutta käyttämättä? En uskalla, ajattelin.

Vastasin tekstiviestiin, joo onnistuu.


4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kuva, jotenkin todella rauhallinen ja syvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsestänikin tuntuu, että tässä kuvassa on oma tunnelmansa. =)

   Poista
 2. Hyvä mietelause. Joskus joutuu punnitsemaan todellakin sitä rohkeuttaan - tai sen puutetta. Minäkin tänään jossain määrin. Toisaalta olin tyytyväinen, että sain tarttua erääseen asiaan, jota epäröin; vaikka se ei sitten sen kummemmin vielä edistynytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen todella harkitseva ja pitkään puntaroin asioita ennen kuin teen päätöksiä. Olen myös tehnyt huonoja päätöksiä siksi, että en ole ollut tarpeeksi rohkea. Menneitä tietysti on turha märehtiä mutta niistä jotain oppineena, olen opetellut olemaan rohkeampi.

   Hyvä, kun sait tartuttua.

   Poista