sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Minun oma työnurkkaukseni

Meillä on tasan yksi sijainti sisätiloissa missä viitsii ottaa asukuvia ja se on tässä. Yläkerran aulatila, minun tuleva työskentely- ja askartelutilani.

Se vaan, että enää tila ei näytä näin tyhjältä ja siistiltä vaan pöydän seuraksi on tullut kaappi ja katosta riippuva vaaterekki korjausta vaativille ja muokattaville vaatteille. Oikeastaan kuvan pöytäkin saa kohta lähteä ja tilalle tulee pala sukuhistoriaa pöydän muodossa.

Vihdoin, vihdoin olen saanut aikaiseksi vallata itselleni ihan oman tilan, johon saan levittäytyä kaikkine minulle tärkeine esineineni ja harrastevälineineni. Parasta tietysti, että työt voi nyt jättää nurkkaukseeni keskeneräisinä lojumaan, ei tarvitse aina lopetettuaan siivota pois.

Vielä tarvitsen radion, jolla soittaa YLE:n kadotettuja levyjä. Sitten on täydellistä.

4 kommenttia:

 1. Oi miten nätti seinä JA malli!! :)

  VastaaPoista
 2. Tuossa on kyllä ihan hyvä ottaa asukuvia:) Meillä ei ole yhtään kunnollista paikkaa sisällä, eli siis ulos vain, jos asukuvia haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläkerran aulatilassamme on niin hyvä valaistus ja erilaisia valaistuslähteitä, joilla leikitellä. Luonnonvaloa ei kylläkään sitten yhtään. Mutta kyllähän ne yleensä ulkona ne parhaimmat kuvat syntyy, luonnonvalossa ja luonnossa.

   Poista