torstai 26. marraskuuta 2015

Kohti pintaa

Lisää vihreää vettä myllyyn. Olen nyt niin naimisissa tuon värin kanssa eikä loppua näy. Vihreä samettihattu on joskus löytynyt äidin äitini varastoista. Hattu on kerännyt ensin pölyä kaappini perukoilla sitten eteisen hattunaulakossa. Muutaman vuoden harkinnan jälkeen, vedin sen vihdoin päähäni. Hattu on käsittääkseni äitini vanha, ehtaa retroa vai voiko puhua jo vintagesta. Ihan käyttökelpoinen mielestäni tähänkin päivään vai mitä.

Samanlainen hattu löytyy minulta ruskeanakin. Sen löysin Holmströmmiltä. Tulipa tässä vain mieleeni, että kukahan hatut on tehnyt. En muista kummastakaan löytäneeni tehdasleimaa. Voisiko olla joku pohjalainen hatuntekijä? Pitääpä kysyä äitiltä, muistaisiko hän tämän vihreän hatun alkuperää.

Olen tässä syksyn mittaan rypenyt jossain määrin syvissä vesissä ja miettinyt mihin sitä ryhtyisi. Nyt olen ottanut parikin askelta muuttaakseni suuntaani tulevaisuudessa. Molemmat ovat jotain ihan muuta mitä teen nyt työkseni, mutta eivät silti sulje toisiaan pois. Voin toteuttaa kaikkia osa-alueita yhtä aikaa. Jo se, että olen tehnyt jotain ainaisen empimisen ja pohtimisen sijaan, antaa aihetta taputella itseään molemmille olkapäille. Olo on kaiken kaikkiaan keventynyt ainakin tuhat kiloa.

Okei, no jos vähän vinkkaan niin askeleet liityvät toinen kirjoittamiseen ja toinen hyvinvointiin. Enempää en vielä kerro.

Nyt on hyvä, tästä yritän pitää kiinni.

Nyt on myös väsy. Aika vetää peitto korviin. Hyvää yötä. <3


------------------------------------------------
dress / self made / 2nd hand 
scarf and pullover / 2nd hand
biker / Freaky Nation
hat / mum's old from 60's
boots / Andiamo
brooch / ?

2 kommenttia:

 1. Noista osistahan syntyi oikein kiva kokonaisuus ja hattukin sopii siihen oikein hyvin:) Olin muuten aamupäivällä nähnyt vilauksen blogiluettelossani tuosta hatusta, mutta juttua en silloin vielä lukenut. Mutta kuinka ollakaan mieleeni se oli jäänyt, sillä kaupungilla ollessani näin erään naisen, jolla oli samanmallinen, musta hattu päässä. Sen materiaali näytti kauempaa katsottuna joltain kenties tekoturkikselta. Heti sen nähdessäni ajattelin, että tuohan on samanmallinen kuin sinun hattusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, kun mieleen jää joku juttu ja sitten sen/sellaisia alkaa nähdä kaupungilla.

   Aika paljon tunnen jo merkkeinä vanhoja kotimaisia ompelimoja mutta hatuntekijöitä vain pari. Veikkaan, että omat silmäni alkavat tekemään merkintöjä nyt hatunvalmistajista.

   Poista