maanantai 2. marraskuuta 2015

Aavistus talven tuntua

Blogit toimivat itselleni monesti inspiraation lähteenä omaan pukeutumiseeni. En juurikaan kopioi asuja suoraan vaan poimin niistä yksittäisiä ajatuksia tai asun luoman tunnelman. En myöskään lähde vaan sen takia ostamaan uusia juttuja, että voisin toteuttaa asun samankaltaisena vaan sillä mennään, mitä kaapista löytyy. Joskus mieleni sopukoihin saattaa jäädä kiva juttu, jonka saatan poimia joskus myöhemmin mukaani kirpparilta.
Punainen Finnkarelian hame on odottanut jo tovin, että pääsisi käyttöön. Hameen kangas on aika paksua ja lisäksi hameessa on vuori, joten hame sopii paremmin jo vähän viileämmille keleille lämpömittarin elohopean lähestyessä nollaa.

Säiden viilenemisen lisäksi, kimmokkeena pukea hame ylleni, oli XL-elämää blogia kirjoittavan Sadun postaus Burgundy skirt for Autumn. Oikeastaan minun oli tarkoitus tehdä Tyylivarkaus ihan vimpan päälle ja pukea myös samanlainen ruutuhuivikin mutta sen sitten unohdin. Mutta tällainen asukokonaisuus tästä sitten tuli.

Sen lisäksi, että aika ajoin käyn tekemässä Sadun blogista tyylivarkauksia, tykkään erityisen paljon hänen Irlannin matkapostauksistaan. Itsekin haaveilen matkasta Irlantiin ja etenkin Irlannin maaseudulle. Käykäähän tutustumassa.


Olisi muuten hauska tietää, onko oma blogini toiminut innoituksen lähteenä jollekulle. Kerro ihmeessä!


Viime perjantaina aamulämpötila oli muutaman asteen miinuksella ja ilma raikkaan kuulas. Ympäröivä luonto oli saanut ylleen valkoisen kuuraharson. Kuurankyllästämä heinä rouskui saappaiden alla.

Ei tarvinnut pestä koirien tassuja lenkin jälkeen, ei.

Pakkanen oli taas vain hetkellinen vieras ja palasimme takaisin märkään ja rapaiseen. Eilen illalla pestessäni koirien tassuja ehkä noin viidettä kertaa saman päivän aikana ajattelin ja toivoin, pakkasta kiitos ja mieluiten lumen kera.
---------------------------------------------------------
biker / Freaky Nation
pullover / 2nd hand from army shop
skirt / Finnkarelia / 2nd hand
beanie / Holmström Second Hand
boots / Dockers
mittens / ?


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään värikkäästä. Täysin harmaa, beige tai musta olisi itselleni mahdottomuus. Pitää kyllä varmaan sitäkin kokeilla joskus. Jos joskus oikein tosi rohkeaksi innostun, pukeudun kokonaan punaiseen tai vihreään. =) Värikäs yksivärisyys on mielestäni huippunäyttävää ja -rohkeaa, sitä ei näe kuin televisiossa.

   Poista
 2. Tuo punainen hame ja musta takki -yhdistelmä on hyvä. Kiva asu, tykkään:) Tuollaiset huivit on mieluisia minullekin ja nuo vanttuut (tai tumput tai mitä ne nyt kellekin ovat) on ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin huivin joskus vuosia sitten kirppurtorilta Kouvolasta ja siitä lähtien olen sitä käyttänyt joka talvi, joskus enemmän joskus vähemmän. Kerran sen jo hukkasinkin mutta onneksi sitten löysinkin.

   Poista
 3. Hei vau mikä kokonaisuus! Tumma huivi sopii tosi kivasti. Niin ihana kuulla, että Irlanti postauksista pidetään, ne kun on itselle rakkaimpia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne maisemat - vehreys, vedet ja tummat jyrkänteet. <3

   Poista