torstai 3. syyskuuta 2015

Täti vihreä

Jostain syystä en havainnoi ja huomio vihreän väristen vaatteiden tarjontaa ollenkaan kaupoissa. Jos en harrastaisi 2nd hand- pukeutumista, tuskin vaatekaappiini ikinä pääsisi vihreää livahtamaankaan. Miksi ajattelen vihreän olevan vain punatukkaisten väri.





2nd hand-pukeutuminen on siitä kivaa, että erilaisia tyylejä voi kokeilla parilla eurolla. Ei putoa kovin korkealta taloudellisesti, jos vaate ei parin käyttökerran jälkeen innostakaan. Vaate on helppo antaa kaverille eteenpäin tai palauttaa kirpputorille kiertoon.

Ostan aika rohkeasti nykyisin vaatteita. Laadullisten argumenttien jälkeen, suurin vaikuttava tekijä on istuvuus. Ei oikeastaan ole enää väliä, minkä värinen tai kuosinen vaate on, kunhan se istuu.

Tässä mekossa ehdottomasti mielenkiintoni herätti väri ja sen jälkeen malli. Sopivan väljä ja helmaltaan riittävän pitkä mekko sopii hyvin myös työpukeutumiseen. Juhlassa mekon vihreyttä voi korostaa, kun ylle ei tarvitse pukea jakkua tai neuletta. Hiukset, meikki ja kengät kuntoon ja ehkä joku kevyt koru. Arjessa mekon kanssa menee väljät neuleet, huivit ja tennarit.




paljetti-beanie / TaraKoo




Sisäinen apinani pääsi valloilleen asukuvia ottaessa. Kiitos kuvista Tuire.


Näissä tamineissa viihdyin lauantaina Holmströmin vilttikirppiksellä. Harmikseni kamera jäi kotiin ja kuvasaldo itse tapahtumasta muutamaan kännykän räpsyyn. Hitsin hauskaa oli. Aurinko paistoi. Tuirella mukana lämmintä kaakaota termoksessa. Ihmisiä mukavasti liikkeellä. Letkeää tunnelmaa elävän musiikin muodossa meille tarjosi Hei Hei Hyvä Veli feat. Simppa.


Ai että tällaisista tapahtumista minä tykkään.




6 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus :-) Maatuskahuivissa on sopivasti mekon vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin ihan sattumalta juuri maatuskahuivin mukaani lämmikkeeksi vilua vastaan ja itsekin yllätyin kuinka hyvin se menikin mekon vihreän kanssa.

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus noista osista syntyi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä rennon mukavakin kokonaisuudesta muodostui. Voisi yhdistelmällä lähteä matkaan toisenkin kerran.

   Poista