keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syksyn tullen helmat lyhenee

Olenko kesän aikana  kerran ja toisenkin maininnut, kuinka olen viihtynyt enenevissä määrin pidemmissä helmoissa. Luulin sen olevan pysyvämpikin tila mutta vielä mitä, tuulen kääntyessä pohjoiseen aion muuttaa kantani ja vaihtaa taas lyhyempiin helmoihin.

Veikkaan, että kaikki käyttämättä jääneet lyhyet kesämekkoni pääsevät nyt syksyllä käyttöön paksujen sukkisten kanssa. Ajatuksissani olen jo asustanut muun muassa kirpparilta löytämäni kermanvaalean pitsimekon lilojen sukkisten, lämpimän neuleen, huopahatun ja nahkarotsin kanssa. Nyt minua kiinnostaa myös sukkahousujen kanssa lisälämpöä tuovat erilaiset polvisukat ja säärystimet. Entä voisiko kenkiä asustaa?

Kävin kesällä Kookengän "alennus"myynneissä. Tai ei mitenkään heittomerkeissä vaan olihan siellä oikeasti alennusmyynnit. Minä vain jälleen kerran onnistuin ostamaan tuotteen, joka ei ollut alennuksessa, nämä nahkaiset tyttömaiharit.

Voisin kirjoittaa, että tarvitsin uudet maiharit ja mahtavaa, että ne vähän vahingossa löysin ja plaa plaa plaa. Ihan puppua! Ostin maiharit puhtaasti heräteostoksena, pääni sekoittaneet, pikkuiset vetskarikoristeet silmissä kiiltäen.


Onnittelut muuten sille, joka on lanseerannut käsitteen tyttömaiharit, koska niin vain on että on maihareita ja sitten on tyttömaihareita. ------------------------------------------------
biker jacket / freaky nation
cardigan / Gudrun Sjöden / 2nd hand
dress / Vietto
beanie / TaraKoo via Holmström Second Hand
bag / my mum's old
boots / Andiamo


6 kommenttia:

 1. Oi miten kiva asu! :) Varsinkin nuo kengät kolahtaa muhun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kengät oli kyllä onnistunut "ale"-ostos. =)

   Poista
 2. Taisin jo kesällä kompata sinua niissä pitkissä helmoissa - ja nyt ihan sama juttu syksyllä :) Lyhyemmät hameet ja mekot on taas käytössä sukkisten kavereina.

  Makeet popot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihan tosissani ajattelin, että lyhyet helmat saavat väistyä mutta tässä kävikin niin, että sain lyhyiden rinnalle monenlaisia eri variaatoita helmoista ja sitä kautta lisää vaihtelua pukeutumiseen. =)

   Poista
 3. Nuo kengät! Ihan mahtavat. Kiva kokonaisuus muutenkin, sekä asu että tämä blogisi :) Jäänkin seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta ja innostavasta kommentista. Tervetuloa mukaan! =)

   Poista