torstai 10. syyskuuta 2015

SADW: KOTO-kahvila ja popup

Lähdin töistä pienelle happihypylle ja poikkeamaan kahville KOTO-kahvilaan, joka on osa tällä viikolla vietettävää Seinäjoki Art & Design viikkoa.


"KOTO - kaupan ja kahvilan yhdistävä pop up saa olosi tuntumaan kotoisaksi Seinäjoki Art & Design Weekin aikana. Viihtymään kutsuva tila rakentuu vanhalle torille rakennettuun kiinteistöön ja levittäytyy kävelykadulle pöytäryhmineen. KOTOn satumaiset herkut loihtii ilmajokelainen Mallan Makeat, joka tarjoaa kakkujen lisäksi myös lounaaksi sopivia vohveleita suolaisilla ja makeilla täytteillä. Teemaviikon mukaisesti KOTOn kaupasta saa sekä designia että taidetta, paikallisesti tuotettuna tottakai!" lainaus KOTO:n facebookista.


Siis ne kakut. Olenhan minä elämäni aikana nähnyt kakkuja mutta nämä olivat kyllä jotain ihan omaa luokkaansa. Ylitsepursuavan täyteläisen pohojalaasen komeita täytteiltään ja koristeiltaan. Valinta oli vaikea mutta päädyin lopulta valkosuklaa-kinuskiin, jonka koristeena oli sokerikuorrutettuja vadelmia. Seuraavaksi voisin kokeilla vaikka sitä jossa oli kuorrutteena pesäpallonkokoisia riisisuklaakakkusia tai ehkä sitä dajm-kakun näköistä suklaaunelmaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti