tiistai 15. syyskuuta 2015

Poola Katarynan kissamekko

En ole enää viime vuosina erityisesti suosinut alennusmyyntejä, koska tosi harvoin niistä mitään löydän. Tämän lisäksi minulla on alennusmyynneissä joku maaginen kyky tarttua juuri siihen vaatekappaleeseen tai kenkäpariin, joka ei ihan taatusti ole alessa.

Mutta nyt olen löytänyt omat alennusmyyntikauppani. Ne ovat netissä ja myyvät suomalaista designia. Niissä lähtöhinnat ovat korkeammat ja valikoimaa rajoitetummin mutta tuotteiden laatu on huipussaan ja asiakaspalvelu saa täyden kympin arvosanan. Vierailen näissä aleissa vain hyvin harvoin ja se tekee uuden vaatekappaleen hankinnasta vielä jännittävämpää. Oikein odottaa postin saapumista.

Helsinkiläistä designbrändiä Poola Katarynaa olen seurannut jo jonkun aikaa ja ihastellut merkin linjakkaita leikkauksia sekä leikkisiä kankaita. Lähdin heidän nettisivuiltaan oikeastaan etsimään erästä toista kissamekkoa mutta päädyinkin sitten tähän Calimocho Dress:iin.

Merkillä ei vielä ole omaa nettikauppaa, joten varastotilanteen tarkistaminen suoritetaan sähköpostilla tiedustelemalla. Ensimmäisessä meilissä tiedustelin mekon mitoituksesta ja pian meilin lähetettyäni tulikin jo vastaus, jonka liitetiedostona oli mekon mitoituskuva kaikissa kokomerkinnöissä. Oli perjantai päivä, kun tein tilauksen. Samana päivänä sain viestin, että mekko on viety postiin ja maanantaina se olikin jo omassa postilaatikossani.

Huippua asiakaspalvelua!


Huomatkaa, kolmatta päivää päällä eikä rypyn ryppyä.

Alkuun vähän jännitin miten materiaali toimii arkikäytössä. Toimistotyöläisenä istun paljon ja pelkona oli, että mekkoon tulisi vahvat istumarypyt. Vähän mietitytti myös onko mekko liian leimi minun tyyliini. Tennareilla ja rotsilla sain siihen vähän rokkenroll-fiboja ja lopulta viihdyin mekossa niin hyvin, että pidin sitä kolme päivää putkeen. Eikä yhtään ryppyjä!

--------------------------------------------------------------------
dress / Poola Kataryna CALIMOCHO DRESS


2 kommenttia: