keskiviikko 9. syyskuuta 2015

I like your styleKävin eilen lentäen yhden päivän työmatkalla Helsingissä. Iltapäivällä kävellessäni lentokentän käytävillä ja kuluttaessani aikaa, minua lähestyi hyväntekeväisyysjärjestön feissari englanniksi puhuen. Sanoin kohteliaasti hymyillen, no thanks. Okey okey, sanoi feissari. Mutta jatkoi silti vielä pilke silmäkulmassa, että saisin karkin, kun tulisin kojulle. Edelleen totesin tyypille, no thanks ja olin jatkamassa matkaa. Tyyppi huikki vielä kerran perääni ja toi karkin nyt kuitenkin eikä enää pyytänyt sen enempää. Lisäsi vain että, I like your style. Kommentti teki minut niin onnelliseksi ja sai suupielet korviin asti.

Se taitaa olla nämä hiukset. Olen saanut paljon positiivisia kommentteja uudesta rokkitukkatyylistäni. Itsekin tunnen oloni sinuiksi tässä kampauksessa. Ehkä olen jopa saanut hitusen lisää itseluottamusta uuden tukan myötä.

Muistakaa kehua tuttujen ja tuntemattomien hiuksia, vaatteita, menestystä, onnistumista, autoa, ihan mitä vaan. Pieni juttu, pari sanaa, mutta voi kehun saajalle olla elämääkin suurempi.


-Tukka hyvin, kaikki hyvin.---------------------------------------------
biker / Freaky Nation
jeans / Lindex
knit / 2nd hand
hat / Holmström Second Hand
shoes / Andiamo


2 kommenttia:

  1. Uusi hiustyylisi onkin tosi hyvännäköinen! Kun kadulla joku tuntematon yllättäen kehuu, niin tietää, ettei sanoja tee sitä vain muodon vuoksi tai miellyttääkseen, vaan on tosiaan sitä mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihan totta, vilpitön ja yllättävä kehu ilahduttaa.

      Poista