perjantai 14. elokuuta 2015

Teehetki ja monsterhain käsi

Lasten kanssa tulee harvoin hetkeä, että saisi juoda teekupposensa rauhassa tai siltä se ainakin tuntuu. On kaikenlaisia syitä miksi äitiä tarvitaan ja tarvitaan hetiiii!!!


Tiistaina iltapäivällä istuskelin keinussa ja huomasin, että nyt saattaisi olla hetki ettei minua tarvita, ketään ei kuulunut tai näkynyt. Olin hakenut teekupin sisältä ja palan mustikkapiirakkaa. Nautin hiljaisuudesta, auringosta ja lämmöstä mutta vain sen hetken.


"Kaisuuuuuu, mun mosterhain käsi putos terassin alle!", huusi meillä leikkimässä ollut naapurin tyttö.
"Äitiiii, sun pitää ottaa pari terassin lautaa irti.", säesti oma tyttömme asiantuntevasti. "Missä isi on, pitää hakea porakone."

Tiedättekö kuinka pieni on monsterhain käsi? Se on kolme senttiä pitkä ja kolme milliä paksu, oliivinvihreä tikku. Mutta löytyi se,  koska tiedettiin mistä kohtaa terassipuiden välistä käsi oli pudonnut. Löytyi myös kullanvärinen rusettihiuspinni. Ei tarvittu akkuporakonetta, harava riitti ja lasten leikki jatkui. Itse lähdin jatkamaan haalenneen teeni juomista.


2 kommenttia:

 1. Niin tuttu juttu!
  Kivaa ajanpatinaa tuossa pihakiikussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastelen aina kiikussa istuessani sen minttua väriä. Meillä on toinenkin tuollainen kiikku ja olen kaavaillut sen maalaamista myös mintulla.

   Poista